Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
Hala Türkiye'de keyfimce karavancılık yapıyorum. Kimse de ne cinselliğime ne başka bir şeyime karışabilir. Ben zaten mutlu olduğum gibi yaşyorum. Kimsenin bir şeyine veya kimseye ihtiyacım olduğu yok...
Karavanım aynı yerinde dursa bile zaman değişiyor bir kere... Kafayı sabit olmaya takmamak lazım. Ekonomik bir şekilde ve rahat bir şekilde karavancılık için biraz sabit olmak gerekiyor...
Bugün gittiğim okulda yine çok sayıda öğretmen arabası vardı. Genelde insanlar araçlarını yenilemişler ve benimkindan daha yeni araçlara biniyorlar... Olsun be.. Ben Güçlü'mden vazgeçmeyeceğim şimdilik... Yine beraberiz inşallah!...
Bugün BİM'den aldığım Tavuk Kadınbudu Köftesini patatesle beraber Airfryerimde kızartıyorum. Bugün de böyle bir kayıntımız var. Allah'a şükürler olsun. Aç değiliz açıkta değiliz. Bir şekilde hayatımızı yaşıyoruz...