2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,333
IMG_20250531_140620.jpg

Hava yağmur yüklü bulutlarla kaplı...

Ben aracım Güçlü'nün motokaravanımsı özellikleri ile aynı zamanda çekme karavanımın uzun süreli konaklama olanakları ile karavancılığı zevkle yapmaya devam ediyorum.

Türkiye'de karavanlar için konaklama olanakları arttıkça bu iş daha güzel, daha zevkli daha hoş olur. Motokaravan şu an alamıyorum. Allah kısmet ederse 2038 yılında alacağım. Ama o zamana kadar bir çekme daha alabilirim gerekirse...

Yaz tatilinde yapacağım geziyi hızlı kamp aracım Güçlü ile yapacağım inşallah...

Merhaba arkiler...

Bugün Ankara'da hava yağışlı. Gök gürültülü sağanak yağış var. Ben bugün evdeyim. İTÜ Klasik dinliyorum. Yanında da Kahvem var...

Hepinize sevgilerimi ve selamlarımı iletiyorum...

Markete ve Tekele gittim. Günlük ihtiyaçları ve Biramı alıp geldim. Hava yağmurlu. Güçlü'ye de bir bakış attım dönüşte o da yerceezinde dinleniyor bugün..

Bazı kötü niyetli şer odaklarının arkamdan çıkardığı yalan dedikodularla da hiçbir şey olmadım ve bunlardan da bana hiçbir şey olmadı. Çünkü ortada gerçekten hiçbir şey olduğu yok. Özgürce dostlarımla kamp yapmakla suçlanıyorum. Ee bu da benim her zaman yaptığım ve çok sevdiğim şey zaten...

Ben bir insan olarak istediğim gibi olma ve dilediğim gibi yaşama hakkına sahibim. Bu hakkıma saldıran insanlar başarılı olamıyor, olamayacaklar. Hepiniz de bunu göreceksiniz arkadaşlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,947
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR