2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,961
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,054
Sorumda samimiyim, O***punun o***pu olduğu alnında yazmıyor. Ben de gayet güzel herkes gibi kampımı yaptım doğal olarak...
Onu kampa getiren adamın ne olup olmadığını sorgulamayan insanlık beni bu olay yüzünden pezevenk ilan etmeye kalktı.
Oysa orospu da herkes gibi bir insan neticesinde...
Ben o**spularla bile kamp yapabilirim.
Benim için dert değil.

Ama bu olayda yanımda durması gereken kimseleri yerlerinde bulamadım. Değişik bir insanlık seviyesinde ağızlarından köpükler saçarak suçlayan, tahkir eden, iftira eden taraftaydılar.
Kendi problemleri.
Ben dostluğumu herkese dostça ve dosdoğru yaptım.
Sonuçta söyleyeceklerimi herkese dosdoğru söyledim.
Bazı adamlar, adam değiller... Yazıklar olsun onlara.

İşte yaşadığım bu olaydan sonra ben artık,
Sadece iyi tanıdığım birkaç dostumla beraber olmayı,
Kalabalık gruplarla yapılan kamplara tercih eder oldum.
Ve bilmediğim tanımadığım insanlarla kamp yaptığım,
Bir dönemi kendi hayatımda kapattım.

Tehditlere açık olmakla birlikte,
Bu dönem benim kampçılık hayatımın en neşeli,
en güzel ve heyecanlı dönemiydi.
Genel manada yaptıklarımdan pişman değilim.
Çok eğlendim, çoook!...
Belki üzülme seasonum gelmişti...

Umarım genç yoldaşlar bunları okur ve cümle alem yapılan kamplarda ne gibi tehditlere açık kapı kalabildiğini ve bunların insanları ne kadar üzebildiğini anlar...

Ben cümle alem kamp yapalım, Çılgınca eğlenelim...
Seasonumu gerilerde bir yerlerde bıraktım.
Benimle birlikte olacak olanı ben seçeyim,
Gürültücü patırtıcı içkici! olmasın,
Ben gibi bir can olsun,
Bana yoldaş olsun.
Benim kampçı dostuma,
Can feda olsun!...

Bu yaz için Allah kısmet ederse 15 Günlük bir EGE gezisi planım var. Gezimi kampçı kamyonetim Güçlü ile yapmayı planlıyorum. Bazı belli başlı sevdiğim kamplarda kalarak gezimi eda edeceğim. Bu gezi aynı zamanda benim yaz tatilim olacak. Gezi bitince Kazan'daki kampıma çekileceğim ve tatilin geri kalanını uslu uslu bu kampta keyif çatarak geçireceğim. İşte 2025 Yaz dönemi planlarım bu şekilde. İnşallah gezim güzel bir şekilde sorunsuz gerçekleşir.

Kampçı kamyonetimi her zaman kamp yapabilecek kondisyonda tuttuğum için hemen hemen böyle bir gezi için hazırız. Sadece kare bir leğen alacağız yanımıza, Çamaşır yıkamak için. Yazın sıkça duş alıp çamaşır değiştirmeyi severim. Bu yüzden 15 günlük bir gezide illa ki çamaşır yıkamam gerekecektir. Küçük bir kare leğen ve bir parça da çamaşır deterjanı işimizi görür. Bu detayı da hallederiz zaten o zamana kadar...

Ben bir tek gezide birçok kamp gezerek, Kamptan kampa atlamalar yaparak gezmeyi pek severim. Bu yaz için planladığım EGE gezim işte böyle bir gezi olacak. Daha önce bütün EGE kentlerinin gezilecek yerlerini gezdim zaten. Keyif yapacağım kamplara girip deniz keyfi yapacağım sadece...

Yaz Tatili Kamplı Ege Turu Planlama:

Kapıdağ Kamp 3 Gece Erdek
Altınkamp 3 Gece Ören
HipoKamp 3 Gece Gümüldür
Yat Kamp 3 Gece Kuşadası
Tavşanburnu 3 Gece Didim
Evcan Kamp 3 Gece Hisarönü

Dönüş:
Baydil Kamp 1 Gece Pamukkale

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,938
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR