2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,961
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,054

Ben bir kampçıdostum...
Kampçı dostlarımın kampçı dostu oldum.
Başkaca da bir şey olmadım.
Ortada hiçbir olay olduğu yokken,
Yalancı şerefsziler tarafından olmadık şeylerle suçlandım.
Bunların şerefsiz adi köpekler oldukları sonradan ortaya çıktı.

Arkadaşlar,
Kamp işi keyif için dinlenmek için eğlenmek için yapılır,
Namusunuza onurunuza yalanla saldıracak o***puçocuklarını kendinize
düşman etmek için kamp yapmazsınız.
Ben de böyleyim ne şeytanı gör nede şeytanla bir işin olsun kafasındayım.
İftira eden aşağılık oçocuklarını kaale almıyorum.
Onlarla konuşmak görüşmek istemiyorum.
Arkadaşlarım arasında onlara yer yok.
Herkes önce insan olsun,
Sonra kamp gibi insani ilişkilerin ön planda olduğu bir
konuya girişsin.
İnsan olmayanla uğraşmak zorunda değilim!!!...

Ben zaten artık sadece kendi kampımda kamp yapıyorum yanıma da sadece kendi özel misafirlerimi dostlarımı kabul ediyorum. Ben kampçı dostlarının dostu olmuş bir insanım ve yanımda her zaman dostlarım için yerim var...
İftira atan aşağılık oçocukları ile dostluk yapamam. Onlar gelmesin. S*ktir olup gitsinler.

Sevgili kampçı dostlarım da kamplarında sağ salimen evlerine dönmüşler.... Başka kamplarda birlikte olmak umuduyla. Ben artık sadece kendi karavanımın durduğu kampa gidiyorum. O yüzden bu haftasonu bensiz kamp yaptılar dostlarım...

Arkadaşlar,
Kampçılıkta hiçkimse vazgeçilmez değildir. İnsanlar bana iftira edeceklerine, Kimi beğeniyorlarsa onunla kamp yapsınlar o zaman... Ben kimseyi zorla bir yere götürmedim veya zorla bir şey yaptırmadım. Son derece de delikanlı bir insanım. Bu konudaki yalanlarıyla bana hiçbir şey yapamadılar ve yapamazlar da arkadaşlar... Burası muz cumhuriyeti mi yaa? Ben bir cumhuriyet öğretmeniyim. Kim bana yalanla ne zarar verebilir? Mümkün değil.

Falanca şöyle demiş de filanca böyle sanmış ta... Ortada bir tane somut fiili bir olay yok benim yada eşimin karıştığı. Bütün hepsi yalan dolan, Karalama kumpanyası....

Zaten artık kimseyi yanıma yaklaştırmam. Yan tarafımı taşa veririm daha iyi...
Kendim ve çok özel dostlarımla kamplarımı yapıyorum. Ama derneğimin etkinliklerine de katılmaya çalışacağım zaman zaman.
Farketmez benim derneğimde hiçkimse bu oçocuklarının kafasında değil!!.. Bunları nereden buldum, bunlar beni nereden buldu bilmiyorum kii, Anlayamadım.
Öyle ya ben hiçbir yerde daha ''Ben farklıyım çünkü b*k gibi param var anlayışının savunucularını göremedim.
Türk karavancısı gerçekten böyle olsa vay halimize...

Arkadaşlar,

Bazı insanlar malesef kötülük peşinde. Bizler onlara rağmen halen ayaktayız ve yaşıyoruz. Yücel hoca kampçı dostlarına dost olmuş çok güzel özel bir insan benim gözümde. Kendime olan saygımı ve sevgimi kaybetmem için bir neden yok. Ortada beni ilgilendiren hiçbir şey olduğu yok. Falancayla filanca beni bir şeymişim sanmışmış bütün mesele bundan ibaret. Bir olay olduğu ise yok ve yalan. Ben o insanların içinin temizliğinden pisliğinden sorumlu değilim arkadaşlar. Ben sadece kendi yaptığım bir şeyle suçlanabilirim. Falancanın ne düşündüğüyle değil.

Falanca ile filancanın hakkımda ne düşündüğüyle ilgili en ufak bir sorumluluğum yoktur arkadaşlar.... Ben nerede ne zaman ne yapmışım? Suçum neymiş söyleyebildiler mi?
Söyleyemediler çünkü hakkımda uydurdukları şey bir yalan. Ve bir yalanla kimse kimseye bir şey yapamaz. Bunu da herkes bilsin.

Kampıma o***pu getirmişler, Pezevenkmişim diye beni suçlamaya kalkışıyorlar bütün ortada olan mesele bundan ibaret arkadaşlar.
Yücel Hoca'yı o o***punun insanlık seviyesiyle aynı düşünme veya düşündürme gibi bir yaklaşım sözkonusu iftiracı köpek oğlu köpeklerde...
Tabii ki bunu kimse yemez...
O o**spuya da herkes gibi saygılı davrandım ve onu kampıma getiren adama da herkes gibi kampın sonunda teşekkür edip elini sıktım. Ben böyle bir insanım. Yücel GÜNDÜZ insanlığının seviyesi bunu gerektirir arkadaşlar.
Siz olsaydınız ne yapardınız?

Arkadaşlar,

Ne olup bittiyse veya olan bitenden ne anladıysam her şeyi açık açık yazıyorum bu konuyla ilgili. Gezenbilir herkese açık bir platformdur isteyen özgürce girip yazdığım her şeye ulaşabilir. Beni sürekli takip edenler de vardır. Bazı yaptığım açıklamaları burada ilk defa yapıyorum. Evet böyle bir konuda onursal saldırıya uğradım. Bu beni çok ama çok üzdü. Bunun neticesinde hasta oldum ve hayatımdan birçok şeyi kaybettim. Ama ben ayakta kalmayı başardım. Yazdıklarımı benimle aynı yolun yolcusu olacak insanların faydasına bir açık kaynak olarak yazıyorum. Bunları bir gün kitaplaştırır mıyım bilemem ama şimdilik yapabildiğim ne yaşadıysam tüm açıklığıyla paylaşmak şeklinde. Bana yapılan onursal saldırı herkese defalarca yapılmış bir şey de olabilir. Ama kamp yapan insanlara yönelmiş bir eleştri de olabilir ama bu beni sonuçta çok üzdü ve hayatımı da çok etkiledi. Bu yüzden hayatımda yaşadığım bu tecrübeyi de diğer tecrübelerim gibi açık kaynaklı bir site olmaya bile yakın bir özgürlük çizgisi olan bu sitede paylaşmaya karar verdim. Umarım bana yapılan mobing veya adına ne derseniz deyin, karalama deyin, aşağılama deyin bir daha başka kamp yapan insanların başına hiç gelmez. Tek dileğim bu...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,938
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR