2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,615
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,141

Bugün Kırşehir Karaahmetli'ye Güçlü ile bir gezi yapayım dedim ama yakıt maliyeti yüzünden vazgeçtim. Haftaiçi belki de Kazan'a gideceğim. Kısmet, bakalım.

IMG_20250504_143514.jpg

Bir Pazar günü, Güçlü'm yerinde dinleniyor...

Benim karavanım Pirikamp Kahramankazan'da kamp yerinde duruyor. Ben istediğim zamanlar oraya gidip karavanımla keyifli zamanlar geçiriyorum. Bu aralar yapabildiğim karavancılık işte böyle bir karavancılık. Haftada bir kez Kazan'a gitmek beni ekonomik olarak pek hırpalamıyor. Kazan'a tayinim çıkmasa dahi durumları böyle idare edebilirim gibi geliyor. Bakalım kısmette neler var? Bilmem ki Mevlam neyler? Neylerse güzel eyler!...

Bir Can BONOMO şarkısıymış, JOYTÜRK ROCK'da dinledim.
Güzel bir şarkı... Beni anlatıyor gibi sanki...
Haklısın arkadaşım, Hiç de kimseyi kafama takmıyorum artık...

Bir meczup hali yaman
İçmemiş kalmış harman
Deliye dönmüş ondan
Dönme ey meczup uyan
Dermiş hep aşklar yalan
Korkmam oyunlarından
Sona gidermiş her an
Gitme ey meczup uyan
En ileri durma meczup seni de üzerler
Kimileri var ki meczup derini yüzerler
Kafana da takma meczup yoluna bakarlar
Hiç oralı olma meczup seni de yakarlar
Yalanların arkasından, gitme meczup
Bu kadar mı kolay?
Yabanların bahçesinden, geçme meczup
Bu seni sen yapar
Bir meczup hali yaman
İçmemiş kalmış harman
Deliye dönmüş ondan
Dönme ey meczup uyan
Dermiş hep aşklar yalan
Korkmam oyunlarından
Sona gidermiş her an
Gitme ey meczup uyan
Yalanların arkasından, gitme meczup
Bu kadar mı kolay?
Yabanların bahçesinden, geçme meczup
Bu seni sen yapar

Ben herkesin özgürce katılabildiği özgür kamplar yaptım. Çok da güzeldi. Artık böyle şeyler yapmıyorum. Ama gerçek bir irade ve cesaret örneğidir hiç bilmediğiniz insanlarla kampa gitmek. Çok şükür ki soyulmadık, cinsel saldırıya uğramadık ve yanımızda uyuşturucu kullanılmadı. Sağ ve salim olarak bu işin yapılabilir olduğunu da herkeslere göstere göstere yaptık özgür kamplarımızı. Pişman mıyız yaptığımızdan, Asla!!! Böyle bir geçmişin bakiyesi olarak çok güzel dostluklar kurduk. Bizim yeterince gerçek bir kampçı gezgin olduğumuzu bilen çok sayıda dostum var.
Şimdilerde hayatıma sabit kampçılık ve karavanla uğraşarak yine dostlarımla mutlu kamplar yaparak devam ediyorum.
Bir de artık dernekçiyim. Dernek çatısı altında bazı etkinliklere katılıyorum.

Belki de dernek çatısı altında kampçı dostlarıma ve kampçılığa verdiğim emek ve hizmetler devam edecek artık...
Dernekteki insanlar arasında çok önemli kampçılar var. Hayatlarının büyük bölümünü bu hobi içersinde geçirmiş çok güzel insanlar var. Onlarla birlikte olmaktan çok mutlu ve memnunum. Kendimi aralarında gerçekten bir dost gibi hissedebiliyorum.
Keşke dernekçiliğe önceden başlasaymışım. Daha ilk kamp yaptığım günlerde başlasaymışım.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR