yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Kahramankazan'da sabit bir kampa karavanımla yerleşmek güzel ama kahramankazan Gölbaşı'dan sürekli gidip gelmek için hala uzak. Mayıs'ta iliçi tayinler var. Kahramankazan isteyeceğim olursa çok mutlu olacağım. Ama boşluk dahi olmayabilir. Bu durumda napacağımı bilmiyorum. Ya karavanı satıp çekme karavancılıktan tamamen vazgeçeceğim. Ya kahramankazan'a gidip gelmek için kendime az yakan bir motosiklet edineceğim veyahut tayinim çıkmasa bile Kahramankazan'a yerleşeceğim. Bu durumda şu an kaldığım evimi kapatıp haftasonları Kazan'da haftaiçleri köydeki lojmanımda kalmaya devam edeceğim. Lojmanım çok iyi değil. Orada sağlıklı bir kalma imkanı pek yok gibi. Bu yüzden diğer seçenekler ağır basıyor özellikle de motosikletle gidip gelme fikri tam bana göre... Bir motosiklet yüz km de ikibuçuk litre yakıyor normalde bu tüketimle hava imkan tanıdığı sürece her hafta giderim. Benim Güçlü yedi litre yakıyor onunla sürekli gidip gelmek biraz zor görünüyor. Neyse ki kampa verdiğim ücreti bireysel emekliliğimin pirimini düşürerek karşıladım. Tek sorun yakıt yani enerji...