2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,553
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,065

Kamp yapmayı çok sevsem de bu benim için birkaç günlük bir faliyet. Sonra zaten sıkılıp evime dönüyorum. Sürekli kampta yaşamak sanıyorum ki beni sıkar. Bir evim olması ille de gerekiyor... Benim için böyle...

Merhaba kampçı dostlarım,

Bugün Güçlü'ye atlayıp Sokullu'daki ablamı ziyarete gittim.
Ablam bana güzel bir kahvaltı hazırladı.
Yanına da simit almıştım.
Güzel bir kahvaltı ettim.
Sonrasında yine sıkıldım hemen evime döndüm.
Şimdi evceezimde özgürce biramı içiyorum.
Herkesin 1 Mayıs'ı kutlu olsun.

Arkadaşlar,

Özgürce içiyorum. Kampıma da özgürce gidiyorum.
Hayatımı da özgürce yaşıyorum.
Bana iftira eden alçaklarla da hiçbir halt yapamadılar.
Bunu da bütün Dünya gördü.

Traşımı oldum ve duşumu da aldım. Yarın için hazırım. İşe gitmeden tertemiz traşımı her zaman olurum. Ütüm varsa yaparım. Bu benim için vazgeçilmez bir alışkanlık. İşten bir önceki gün traş ve duş şart.

2013 yılında eşimden ayrıldım ve tamamen özgür yaşamaya başladım. O tarihten beridir kafama göre, istediğim gibi özgür yaşıyorum. Hayatımda kimse yok. Böyle de çok mutluyum. Hayatın anlamını ille de üremekte ve çoğalmakta bulanlardan değilim. Ben hayatımı böyle de seviyorum. Ben kampçı dostlarımın dostuyum. Kimseyle aramda dostluğun ötesinde bir şeyler yaşanmadı. Gerçek bir durumum olmadığı sürece bana dedikodu ile hiçbir şey yapamayacaklar. Bana böyle bir şey yapamadıklarını herkes de görecek... Benim yaptıklarım dostluk için sevi içindi. Hala daha da öyle. Ben iyi bir kampçıdostum. Dostuna değer verene ve dostluktan anlayana...

Karavanım var, İyi kötü bir şeyler kazandığım bir işim var. Haftasonları karavanıma gidip keyfimi geçiyorum özgürce. Hayatıma bana yalan yere iftira edecek aşağılık insanları sokmama hiç gerek yok. Benim dostum olanlarla ben birlikteyim zaten. İftira edenleri hayatımdan çıkarırım ve bir daha da benim dostum olamazlar. Yapabileceğim bunun ötesinde hiçbir şey yok. Bunun dışında bir şey yapılmasına gerek de yok. Kimseye bir cevap yetiştirmek zorunda değilim. İnsanların arkasından yalan yere iftira eden aşağılık insanlarla muhatap olmak zorunda değilim arkadaşlar...

Ben zaten istediğim gibi özgürüm. İstediğim gibi özgür yaşadığımı defalarca söyledim. Bunların hiçbirisi bir suç değil. Bunu da herkes çok iyi biliyor. Kampçı dostları olan, dostlarına değer veren özgür bir insanım. İstediğim gibi özgürce düşünüp yaşıyorum hayatımı.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,690
Kaydolan Son Üyemiz
ysnmt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR