2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,482
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,715
Mayıs ayında il içi tayinlerde Kahramankazan isteyeceğim. Nisan tayinleri iptal oldu malesef.

Kahramankazan çıkarsa kendime tam boyutta bir motokaravan alabilirim belki.

Ben bir dostum. Bana düşmanlık yapanlara da dost yaklaşımımı hiç bozmadım. Kampçı gezgin dostlarım var. Dostlarımın arasında mutluyum. Ben halktan biriyim, öylesine birisiyim. Kamp yapmayı severim, karavanları severim. Birileri bana küfür ve hakaret ederek de hiçbir şey yapamadı. İnsanlara bu şekilde bir şey yapamadıklarını bütün Dünya gördü.

Özgürce kamplarıma gidip özgürce eğlendim. Hayatımı hep yapabildiklerim için Allaha şükrederek yaşıyorum. Ben hala özgür bir insanım ve bundan mutluluk duyarım. Ben basitçe kampımı yapar mutlu yaşarım.

Bana şöylesin böylesin diye hakaret ettiler. Vallahi de billahi de böyle bir konu ile ilgim yok. Kendime yetecek kadar delikanlı, dürüst, onurlu birisiyim. Özgür hayatımı yaşıyorum.

Ara sıra biramı içer keyfime bakarım. Kampta içmeyi hep sevdim. Hep de özgürce biramı alıp içiyorum. Bu özgürlük bana ait, günahı da benim. Bütün bunlar kimseyi ilgilendirmez. Bana bunlarla hiçbir şey yapamadılar. Hayatımı hep full özgür yaşadım.

Ben Mustafa Kemal'i severim. Onun gösterdiği yolda yürümeliyim. Daha çok küçük yaşlardan bu ülkenin değerleriyle büyütüldüm. Türkiye'nin çıkarları ve Türk'ün istikbali benim için her şeyden önce gelir.

Ben bir Türk öğretmeniyim. Örgütlü topluma katılım adına Türk Eğitim Sen üyesiyim. Ayrıca kampçılık ve karavanla ilgili çeşitli sivil toplum örgütlerine üyeyim.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,907
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR