2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,417
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,352
Bugün evceezimdeyim. Traşımı oldum ve Duşumu aldım.
Yeni haftaya hazırlığımı yaptım.
Birazdan da ütümü yapacağım.
İşte böyle bugün Pazar, Bu günün yarısı yarına hazırlık zaten...

Bu kadar özgürlük bu hafta için yeter. Haftaya mı? Yine Kazan yaparız inşallah. Bakalım. Herkesten farklı bir özelliğim olduğu yok. Ben herkes gibi birisiyim. Karavanıma gidip mutlu oluyorum ki bu da benim hakkım.

Eğer Kazan'a atanabilseydim karavanıma daha yakın olacaktım. Ama böylesi de olur. Yerimde kalırsam bu da bir sorun değil. Haftada bir gidip pekala karavan keyfimi geçebiliyor bu isteğimi karşılayabiliyorum.

Arkadaşlar,

İftira atan ve yalan konuşanlara karşı dik duruyorum. Sonuçta yanlış hiçbir şey yapmadım. Özgür hayatıma özgürce devam ediyorum. Haftada bir karavanıma gidip keyfimi yapsam bana yetiyor. Ne başka birisine ihtiyacım var. Ne de başkalarının herhangi bir şeyine ihtiyaç duyarım. Bu yalanları konuşanları da Allah'a havale ediyorum.

İnsanları yanımda tutmamın tek nedeni dostluk. İstemeyen herkes dilediği gibi olmakta ve dilediğini yapmakta özgür. Benim hakkımda dilediğini düşünmekte de özgür. Ben istediğim gibi olur ve yaşarım kimse de buna karışamaz...

Ortada dedikodu yalan dolan dışında gerçek bir durum olmadıkça bana yapabilecekleri hiçbir şey yok. Özgürce helal kazandığım hayatıma da devam ederim. Haftada bir kampımı yapar kendimi mutlu da hissederim. Hiçbir halt da yapamazlar bana.

Kahramankazan Düzlük bir yere kurulmuş güzel bir ilçe. Ben bu ilçeyi karavanımı koyduktan sonra epiy dolaştım ve çok sevdim. İnşallah öyle bir imkan olur da tayinim Kazan'a çıkar. Bunun için dua ediyorum valla.

Sonra da bir Kamp destekli karavanda yaşama denemesi yapabilirim. Ama bunu yapmasam direk bir ev tutsam da olur. Kendime rahat edeceğim uygun fiyatlı bir ev bulursam tutarım. Veya önce karavanda yaşamayı bir dener olmazsa ev tutarım. Bakarım duruma göre...

Karavanda yaşamak bana erkenden motokaravan edinme şansını getirebilir. Böylece tasarruf edebildiğim üç beş kuruşu da gidip bir motokaravana, Yani Letafet'e (Bu benim ilk motokaravanım için tasarladığım ad) yatırabilirim.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

SON KONULAR

Geri