2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,368
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,267
Daima özgür yaşayan bir insan olarak istersem onların dediğini de olurum. Bana bununla da bir şey yapamadıklarını hepiniz görün. Görün ki bir daha insanlara aynı yalanlarla saldıramasınlar.

Allah'a şükür bizim kamp yapmak ve eğlenmek dışında hiçbir derdimiz olduğu yok arkadaşlar. Kimseden ne bir şeyini istedik ne en ufak bir şeyini kabul ettik. O***puçocuklarıyla arkamızdan yalan konuştular. Bununla da bize ne yapabildiler? Hiç.

Artık benim yapacağım özgürce kamplarımda gezilerimde keyif çatmaktan başka bir şey değil.

Bir de karavanımda güzel şeyler pişirip afiyetle yemek.

Keyfime işime gücüme hayatıma bakmak istiyorum.

Kampçı dostlarımla arama şuyum buyum diye nifak sokmaya çalışanlar başarılı olamadılar arkadaşlar. Ben istersem şu bu da olurum. Bu da bir suç değil. Benim en doğal hakkım aksine.

Dilediğim gibi olmak ve yaşamak benim hakkım arkadaşlar. Bununla bana hiçbir şey yapamadılar. Hayatımı özgürce yaşıyorum. Benim özelim olan bu konu hiçkimseyi ilgilendirmez...

Kampçı dostlarımın faydası için üzerime sorumluluk alıp çıkıp sahada oynadım hayatımı. Çok da iyi yaptım. Hayatı tribünlerden seyredeceğinize size neyi yapamazsınız diyorlarsa çıkın, onu yapın arkadaşlar. Sonuçta bu sizin hayatınız. Sonuna geldiğinizde özgürce yaşadığınızı bilmeniz gerekecek...

Yalan, dedikodu iftira var. Bunlar kötülerin kullandığı şeyler. Malesef kötüler de varlar. Ama sizin özünüzü değiştiremezler. Niyetinizin saflığından eminseniz hayatta hiçkimseden korkmayın.

Benim için kampçı dostlarım önemlidir. Kamplarımı onlarla birlikte yaparım. Ben onların arasında herhangi birisiyim ve mutluyum.

İlin açıkladığı Münhal listede Kazan'da Teknoloji ve Tasarım için açık yok gördüğüm kadarıyla. Bu yüzden kendi ilçemin içindeki olkula tercih yapma hakkımı bir kenara bırakmadım. Eğer kısmet değilse zaten orası da olmaz. Kendi ilçem kısmette varsa bana gelir inşallah. Gölbaşı yaşamak için güzel bir yer. Bir süre daha burada yaşamayı isterim. Kazan şimdi ihtiyaç listesinde yok ama ilerde başka atamalarda olabilir. İstersem daha sonra da Kazan'a geçebilirim bir şekilde. Sonuçta normal il içi tayin de var. Onda da istenebilir.

Ben bu işlerde kader kısmetin çok önemli rol oynadığına inanıyorum. Yerimde kalsam da bir şekilde çalışmaya ve yaşamaya devam edeceğim zaten. Tayin hakkı biraz ekstradan bir durum oluşturuyor ama iyi bir şey sonuçta bir değişiklik, bir yenilik insan hayatında...

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,903
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
Hakan55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR