2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,305
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,252

Bugün okul çıkışı belki kampa geçerim. Karavanımla geçirebileceğim iki boş günüm var. Kazan o kadar da uzak sayılmaz. İnsan her istediğinde gidebiliyor.

Kazanla ilgili esas isteğim yeniden bu kampta karavanda yaşama konusunu bir denemek. Ama bunun için tayinimin buraya çıkması gerek. Ev kirası olmadan yaşayabilir miyim acaba? Çamaşır yıkama konusundaki hizmet eksikliğini aşabilirsek belki bu mümkün olabilir. Eğer sadece karavanda yaşarsam birkaç yıl içinde kendime bir panelvan hatta belki de motokaravan bile edinebilirim.

Şu anda bir motokaravana acilen ihtiyacım yok. Hatta bir çekme karavanı kullanmak kampta çok daha avantajlı olabiliyor. Pirikamp elimden çıkmadığı için çok şanslıyım.

Merhaba arkadaşlar,

Görece uzun bir tatilin ardından ilk gün olan bugün de sona erdi ve Allah'a şükür hayırlısıyla evceezime varabildim bugün de...

Hayat bir mücadele ve bunun pekçok ayağı var. Biz de bu mücadele içerisinde bir yerlerden tutunmaya çalışan insanlarız.

Bizler herkes için bir kampçı dostuz ve kimseden bir şeyini istemiyoruz. Öyle eşcinsel falan da değiliz. Hiçbir ikinci sınıf insanlığımız yoktur. Dahi bütün kampçı dostlarımda birinci sınıf pırlanta gibi insanlardır arkadaşlar. Ben hayatta ikinci sınıf insanlar olduğuna inanmıyorum. O insanların kaderi öyle denk gelmişse bu da bence kendi suçları değil.

Ben eşcinsellikle suçlansam dahi kampçı dostlarımla gezmeye tozmaya devam ediyorum. Çünkü ben yanlış bir şey yapmadım ve yanlış bir şey yapmadığımı gönülden çok iyi biliyorum arkadaşlar...

Ben ne olduğumu yeterince herkese anlattım ve dahi anlatmak zorunda da olmadığım halde. Benim de dostluğumu yüreğinde hisseden zaten benim yanımdadır. Kendisini özel olarak nerede diye aramanın bir anlamı yok...

İstediğim gibi olurum, dilediğim gibi yaşarım. Yeri gelir aşağılanırım, yeri görür takdir görmem ama yine de kendim olarak, özgürce yaşarım.
Kimseye yalanlar söylemek gibi bir borcum yok. Ben çıktım kendim olarak insanlara dostluğumu arkadaşlığımı tam yaptım. Yine olsa yine hepsini aynen yaparım arkadaşlar...

Arkadaşlar,
Hoşsohbet insanların biraraya geldiği hoş kamp gruplarını iki şey bozar:
1-Siyaset Ayakları.
2- Erkeklerin karı kız davaları.
Bunlar dostluk için biraraya gelmiş insanları bozar. Bu nedenle grubumda böyle paylaşımları onaylamıyorum. Kendi düşüncemde köküne kadar sizi destekliyor olsam dahi siyasi mesajları grubumdan yayınlamadan kaldırıyorum. Siz de bu guruba kamp, karavancılık, gezi vb konularında paylaşımlarınızı lütfen esirgemeyin. Egekamp ailesi ile birlikte daha iyiye inşallah!...

Bu yazı EGEKAMP Grubundaki aslından kopyalanmıştır. Egekamp'ın nasıl bir platform olmak istediğini görebilirsiniz.

Yüz bin liralık karavanımla kampımı yaparken gençler yanıma geliyorlar ama kendilerini bin liralık iki bin liralık çadırcı diye hiç aşağılamıyorum. Herkese sevgiyle yaklaşırım. Çünkü ben gerçek bir kampçıyım. Gerçek bir kampçı her şeyden önce sevgi dili konuşabilmeli.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,895
Kayıtlı Üye Sayımız
166,685
Kaydolan Son Üyemiz
gulo1969

SON KONULAR

Geri