yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Siteye girişim çok sorunlu, Site bir açılırsa dokuz kez açılmıyor neredeyse. Facebook grubuna da yazdım sanki sorunu tek ben yaşıyormuş gibiyim.
Ne güzel çözüm üretmişsiniz.hocam elektrikli şofben i banyo icine monte etmek zorunda degilsiniz. hatta dar banyo soz konusu oldugunda islanmamasi icin banyo icine monte etmemek daha dogru olur.
elektrikli şofben de su basinci cok dusuk degilse uzun bir hortum kullanilabilir ( dusukse de bir pet şişe ile basinc saglanabilir ) .
elektrik baglantisini toprakli fiş ile yaparsaniz, şofbeni kullanacaginiz zaman su baglantisini yapip bir askiya asarak isiniz bitince de baglantiyi sokup toplayarak demonte olarak kullanabilirsiniz.
ancak ihlas şofbenlerin 1 ve 2 kademede suyu isitmamasi ve 3 kademede suyu kaynatmasi nasil cozulur bilemiyorum
ben banyo icin sicak su isini nasil hallediyorum diye sorarsaniz ;
su kaynatip damacanada ki soguk su ile karistiriyorum. icine de aracimin eski cam suyu motoru ve hortum dan yaptigim kamp dusumu atiyorum. basit ve etkili bir cozum.
aracimin cam suyu motoru arizalanmisti arka cama su gitmiyordu icinde ki ayrac bozulmus yenisini alinca bu motor boşa cikti. bir sure bagajdaki bidonda elektrikli musluk olarak kullandim sonra da kamp dusuna cevirdim. yaklasik bes yildir kullaniyorum