2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,254
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,336

hocam elektrikli şofben i banyo icine monte etmek zorunda degilsiniz. hatta dar banyo soz konusu oldugunda islanmamasi icin banyo icine monte etmemek daha dogru olur.

elektrikli şofben de su basinci cok dusuk degilse uzun bir hortum kullanilabilir ( dusukse de bir pet şişe ile basinc saglanabilir ) .

elektrik baglantisini toprakli fiş ile yaparsaniz, şofbeni kullanacaginiz zaman su baglantisini yapip bir askiya asarak isiniz bitince de baglantiyi sokup toplayarak demonte olarak kullanabilirsiniz.

ancak ihlas şofbenlerin 1 ve 2 kademede suyu isitmamasi ve 3 kademede suyu kaynatmasi nasil cozulur bilemiyorum :smiley:

ben banyo icin sicak su isini nasil hallediyorum diye sorarsaniz ;
su kaynatip damacanada ki soguk su ile karistiriyorum. icine de aracimin eski cam suyu motoru ve hortum dan yaptigim kamp dusumu atiyorum. basit ve etkili bir cozum.

aracimin cam suyu motoru arizalanmisti arka cama su gitmiyordu icinde ki ayrac bozulmus yenisini alinca bu motor boşa cikti. bir sure bagajdaki bidonda elektrikli musluk olarak kullandim sonra da kamp dusuna cevirdim. yaklasik bes yildir kullaniyorum

Son düzenleme:

Artık kendi kampım haricinde dışarıda başka kamplara gitmeyeceğim. Bunun nedeni ekonomik davranmak tamamen...

Benimle birlikte olmak isteyen kampçı dostlarım benim kampıma gelecekler...

Arkadaşlar,

Biz bizimle dost olmak isteyen kampçı dostlarımızla dostuz. Dostluk harici başka şeyler konuşanlar bize gölge etmesin yeter. Bizimle dost olmak istemeyen basitçe yoluna gidebilir. Kimseyi zorla bir yere götürmedik. Hiçkimseden bir şeyini istemedik. Biz gerçek bir kampçı dostuz. Halen kampçı dostlarımız arasında mutluyuz. Bu bizim yaşam tarzımız. Bunda suç olan hiçbir konu yok.

hocam elektrikli şofben i banyo icine monte etmek zorunda degilsiniz. hatta dar banyo soz konusu oldugunda islanmamasi icin banyo icine monte etmemek daha dogru olur.

elektrikli şofben de su basinci cok dusuk degilse uzun bir hortum kullanilabilir ( dusukse de bir pet şişe ile basinc saglanabilir ) .

elektrik baglantisini toprakli fiş ile yaparsaniz, şofbeni kullanacaginiz zaman su baglantisini yapip bir askiya asarak isiniz bitince de baglantiyi sokup toplayarak demonte olarak kullanabilirsiniz.

ancak ihlas şofbenlerin 1 ve 2 kademede suyu isitmamasi ve 3 kademede suyu kaynatmasi nasil cozulur bilemiyorum :smiley:

ben banyo icin sicak su isini nasil hallediyorum diye sorarsaniz ;
su kaynatip damacanada ki soguk su ile karistiriyorum. icine de aracimin eski cam suyu motoru ve hortum dan yaptigim kamp dusumu atiyorum. basit ve etkili bir cozum.

aracimin cam suyu motoru arizalanmisti arka cama su gitmiyordu icinde ki ayrac bozulmus yenisini alinca bu motor boşa cikti. bir sure bagajdaki bidonda elektrikli musluk olarak kullandim sonra da kamp dusuna cevirdim. yaklasik bes yildir kullaniyorum
Ne güzel çözüm üretmişsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,892
Kayıtlı Üye Sayımız
166,685
Kaydolan Son Üyemiz
onurcakir0

SON KONULAR

Geri