Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
Ben özgür hayatımı doğru bildiğim değerler çerçevesinde doğru bildiğim şekilde yaşıyorum. Hiçbir şekilde ortada ne ikinci sınıf bir insanlığım nede eşcinselliğim var. Böyle bir şey yapmadım. Hiçkimse ile tek kelime cinsellik muhabbeti etmedim. Bazı haysiyetsiz insanlar arkamdan yalan konuştular. Bu pisliği bana yapmayı tercih edenler onlar. Ben hiçbir şey yapmadım. Son derece de delikanlı bir insanım. Hayatımı doğru bildiğim değerler çerçevesinde yaşıyorum. Benim doğrularım dostluk, kardeşlik sevgi ve saygı gibi şeyler...
Ben bir özgür kampçı gezginim. Birlikte kamp yaptığım dostlarıma hakkımda yalan söyleterek de bana hiçbir halt yapamadılar. Özgürce hayatımı yaşadım ve yaşıyorum arkadaşlar...
EGEKAMP özgür bir kamp grubudur. Daha çok benim kampçı dostlarımdan, arkadaşlarımdan oluşur. 25 Yıllık onurlu şerefli bir kampçılık hayatının bakiyesi olan çok değerli kampçılardır bunlar. EGEKAMP bitişik ve Büyük harfle yazılır. ANAKAMP grubunun felsefesini kendisine yol edinir. EGEKAMP'çılar mutlu ve özgür kampçılardır. Türkiye'nin her yerinden sadece dostluğu düstur edinen kampçılar EGEKAMP'lı olabilirler....
Çekme karavanım Pirikamp'ı uzun vadeli konuşlandırmak için Kahramankazan'daki kamp alanı bana uygun geldi şartları. Ancak kamp hınca hınç dolu. Bir karavancık yer açılmasını bekliyoruz şimdilik. Yer bulunduğu anda üyeliğimi başlatacağım.
Ben kamp yerlerini oldum olası sevdim. Oradaki aileler ve kamp yerindeki çocuklar ve kampa kattıkları canlılık hep benim yaşamak istediğim bir kampta olabilecek artı değerler...
İnşallah kampta rahat olur ve herkesle de iyi anlaşırım. Bu kamptaki hikayem de olumlu olur. Şimdiye kadar ayrıldığım hiçbir yerden arkamda olumsuz düşünceler bırakarak ayrılmadım. İşte ben böyle bir kampçı gezginim.
Yine de kendime bir ev tutacağım. Herkesin bir evi olması gerektiğini düşünüyorum. Ancak tayin zamanı geldiğinde Kahramankazan ilk tercihim olacak. Burada uygun fiyatlı evler de var. Bir ev bulacaz kendimize göre artık...
Yine de belki gelecekte vaktimin daha çoğunu Kahramankazan'daki bu kampta geçirebilirim.
Ben bir kampçı olduğum gibi bir gezginim de. Sadece bir yerde kamp yapmak beni tatmin etmez. Bu durumlar için Güçlü sunduğu mütevazi kamp olanaklarıyla kullanımda olmaya devam edecek... Özellikle haftasonu kamp ve etkinliklerinde gezmeye başka yerlere kaçmaya devam edebiliriz. Yani kampa yerleştik diye orada çakılı kalmayacağız.
Kendi minik karavanım Pirikamp bana içinde yaşamak için gerekli olanağı başlangıç düzeyinde sunabilir. Sabit yaşamda daha rahat etmek düşüncesiyle bir 5.25'e geçebiliriz de. Bu karavanlarda dolap ve depolama olanakları çok iyi fiyatları da nispeten uygun. Kamp dışına hiç çıkmayacak bir karavan edinebiliriz zaman içerisinde...