2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,083
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,424
IMG_20250306_125003_1.jpg

Kampçıdost Yücel.

-Panelvan edilme konusunu ertelemiş olmanıza istinaden yazıyorum
''Sahip oldukların zamanla sana sahip olur''Felsefesi ve Fight Clup filminin de teması önemlidir Yani çok araç:Çok bakım,çok gider,çok zaman,çok uğraş,çok sorun...Bu sebeple ben yokluk içinde varlık çekiyorum Klişe olabilir amma gezi ve kamplarda sırt çantam benim vazgeçilmezim

-Panelvan edilme konusunu ertelemiş olmanıza istinaden yazıyorum
''Sahip oldukların zamanla sana sahip olur''Felsefesi ve Fight Clup filminin de teması önemlidir Yani çok araç:Çok bakım,çok gider,çok zaman,çok uğraş,çok sorun...Bu sebeple ben yokluk içinde varlık çekiyorum Klişe olabilir amma gezi ve kamplarda sırt çantam benim vazgeçilmezim
Ne güzel. En azıyla mutlu olabilen, aslında en zengin olandır.

Ben baştan beridir bir araç yardımı ile kamp yapıyorum. Sırt çantalı deneyimim hiç olmadı. Değişik araçlarım ve çadır yardımıyla yıllarca güzel kamplar ve tatiller yaptım.

Ben baştan beridir bir araç yardımı ile kamp yapıyorum. Sırt çantalı deneyimim hiç olmadı. Değişik araçlarım ve çadır yardımıyla yıllarca güzel kamplar ve tatiller yaptım.
Hocam önemli olan neyle yapıldığı değil bunların hepsi araç Amaç gezmek kampı atabilmek faydalı olabilmek Sağlıcakla

Hocam önemli olan neyle yapıldığı değil bunların hepsi araç Amaç gezmek kampı atabilmek faydalı olabilmek Sağlıcakla
Size katılıyorum. Ancak karavancılık bir uğraş da aynı zamanda. Biz tekerlek üzerinde de kamp yapmayı seviyoruz. Bu yüzden çok sevdiğimiz araçlarımız var.
Belki bu ilgimi ve hevesimi karavanda tam zamanlı yaşamaya çevireceğim. Kısmet.
Uygun şartları sunacak bir yerde...

Daha önce kendi karavanımı yapmak için epiy emek harcamıştım. Malesef Çelebi'm artık bende değil. Ama olsun Pirikamp var. O daha büyük ve geniş Çelebi'me göre...
Karavanlarımı seviyorum. Karavanlarım araçlarım vs. olmaya devam edecek....
Ben bir sırt çantası kampçısı değilim. İşin doğrusu bu.

Daha önce kendi karavanımı yapmak için epiy emek harcamıştım. Malesef Çelebi'm artık bende değil. Ama olsun Pirikamp var. O daha büyük ve geniş Çelebi'me göre...
Karavanlarımı seviyorum. Karavanlarım araçlarım vs. olmaya devam edecek....
Ben bir sırt çantası kampçısı değilim. İşin doğrusu bu.
Harley Davidsonlar,BMW GSler TransAlpler Motosikletler Sonra Twingo, Minicamper dönüştürdüğüm Doblolar vs vs hepsi geldi geçti gitti Ben devam ediyorum şükür Tabiki isteyen karavanla gider isteyen çantalı gider Ben yeri geldi otstopla da çok gittim geldim Sağlıcakla

Harley Davidsonlar,BMW GSler TransAlpler Motosikletler Sonra Twingo, Minicamper dönüştürdüğüm Doblolar vs vs hepsi geldi geçti gitti Ben devam ediyorum şükür Tabiki isteyen karavanla gider isteyen çantalı gider Ben yeri geldi otstopla da çok gittim geldim Sağlıcakla
Size Mutlu Kamplar dilerim. Sevgilerimle.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,857
Kayıtlı Üye Sayımız
166,653
Kaydolan Son Üyemiz
7A Mühendislik

Çevrimiçi üyeler

Geri