2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,048
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,856

Arkadaşlar,

Benim helal ekmeğimi kazanacak bir işim zaten var. Bununla kazandığımdan arta kalanla da geziyorum. Herkes yerinde sağolsun. Kimseden bir şey istediğim yok. Bana bu tip yalanlarla hiçbir şey yapamadı kötü niyetli beyaz adam. Bunlar da bir çeşit ayak oyunları arkadaşlar.

Ben özgürce kamp yapan birisiyim ve bundan asla vazgeçmedim. Halen kampçı dostlarım arasında özgürce kamp yapıyorum. Ben bu hayatta bir tek bunu hobi olarak sürekli yapacak kadar sevdim. Kendime daha önce karavan yaptım. Bunu her an yine yapabilirim de. Ama şimdilik varolan çözümlerle ilerlemek en doğrusu. Maddiyat çok önemli.

i0e94CdgxQErucLY&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fesb3-1.jpg

Arkadaşlar,

Ben inandığım şeyi yapıyorum ve inandığım şekilde de yaşıyorum.

Bir panelvan edilme konusunu biraz daha rafa kaldırdık. Ama her an oradan alıp yine gerçekleştirebiliriz. Bunun için biraz daha sonraki yılları nerede ve nasıl geçireceğimiz ortaya çıksa daha iyi olur...

Belki hayatımızı bir kampta yaşamaya başlarız ve bizim için motokaravan almak çok kolaylaşır veya şu anda oturduğumuz evde oturmaya devam ederiz ve sonsuza kadar bir motokaravan sahibi olamayız bu gidişle de...

Nasıl yaşamak istediğimiz hayatımızı şekillendiremiyor, Şekillendiren yine imkanlar ve olanaklar... Göreceğiz bakalım işin sonu ne olacak?

Malesef hayatını karavanda yaşamak isteyen insanlar için istediğimiz olumlu olanakları bulacağımız bir kamp şu ana kadar rastlamadık bu ülkede...

En azından bu şehirde diyelim hadi...

İstediğimiz de çok basit, Isınan bir duş ve tuvalet ve uygun çamaşır yıkama ütüleme olanakları...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,856
Kayıtlı Üye Sayımız
166,652
Kaydolan Son Üyemiz
ayeser

Çevrimiçi üyeler

Geri