2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,048
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,846

IMG_20250304_160915_1.jpg

Güçlü ile sanayii'deyiz... Yolda gelirken kayış attı...

Arkadaşlar,

Üzgünüm ama yine bir panelvan alamıyorum. Akçalı meseleler beni bundan alıkoyuyor. Bugün basit bir VKayışı arızasına 1400TL ödedim.
İki araç olursa masraflar da ikiye katlanır diye korkuyorum. Şimdilik kampçı panelvan alımı iptal.

Arkadaşlar,

Üzgünüm ama yine bir panelvan alamıyorum. Akçalı meseleler beni bundan alıkoyuyor. Bugün basit bir VKayışı arızasına 1400TL ödedim.
İki araç olursa masraflar da ikiye katlanır diye korkuyorum. Şimdilik kampçı panelvan alımı iptal.
Yücel bey 2 arac tabiki büyük külfet ancak emekli olduktan sonra bunu satıp bir panelvan alırsınız

Arkadaşlar,

Akıl almaz iftiralar eden insanlarla arkadaşlık edemeyiz. Bu Dünya'da zaten hepi topu kaç yıl yaşayacağız? Güzel yaşamak, doğru insan olmak amacımız. Biz kimseye bir şey demedik. Hep uygun şekilde kampımızı yaptık ve kamp yapmaya da devam ediyoruz. Biz buyuz özgür bir kampçı gezginiz arkadaşlar...

Şimdiye kadar kamp gruplarımda cinsellikle ilgili hiçbir hadise yaşanmadı. Benim cinselliğim benim özelim arkadaşlar. Kimse buna karışamaz. Ortada insanları ilgilendirecek bir durum olduğu yok. Her zaman kamplarıma her şeyimle gittim, kimseden bir şey istemedim ve hala daha da kimseden bir şeyini isteyip almıyorum kamplarda. Ben onurlu bir hayat sürmeye çalışan birisiyim. Bana iftira edenler pislik arkadaşlar. Böyle çirkin iftiralar atan çirkin insanlarla da bana hiçbir halt yapamadılar. Yapamadıklarını da bütün Dünya alem gördü. Bir insanın özgür cinsel kimliği bir suç değildir arkadaşlar...

Kaldı ki ben iftira ettikleri gibi birisi değilim. Gayet delikanlı bir hayatım var. Kendim Aseksüelim ama Türk aile yapısına uygun bir hayat yaşıyorum. Kimseden bir şey almadım. Kimseye ne harcım ne borcum var. Son derece de delikanlı aslanlar gibi bir erkek insanıyım ben.

Sadece kampçı dostlarımla özgürce birarada olmayı seviyorum ve yaptığım da tamamen budur. Ortada ne cinsellikle ilgili bir olay olmuşluğu var ne de bana sen şöylesin böylesin diye sosyal işkence edilmesinin bir anlamı var.

Ben Derneğimde çalışmayı, Kampçı dostlarıma böyle faydalı olmaya çalışmayı uygun görüyorum. Bu nedenle derneğimin kurullarında da görev verildiğinde bunu kabul ettim. Şimdi bunun bir sonucu olarak kurul toplantılarına da fiilen katılıyorum. Derneğimiz kampçılıkla ilgili köklü bir dernektir. Orada pekçok kampçı dost biraradayız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,856
Kayıtlı Üye Sayımız
166,652
Kaydolan Son Üyemiz
ayeser

Çevrimiçi üyeler

Geri