2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 975
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,096
IMG_20250301_124142_1.jpg
 




Kampçıdost Ahmet EFE ile COFFY'de bir kahve içtik. Sonra Sbarro'da birlikte lahmacun yedik. Nefisti. Sonra benim eve geldik. Ahmet EFE'ye çay yapıp içirdim sonra da gitti. Böylelikle kampçı dostlar birlikte güzel bir Cumartesi geçirdik.
 



Benim oturduğum evimin etrafında epiy sosyal olanaklar restoranlar cafeler var. Arada çıkıp dışarda yiyorum veya kahve içiyorum. Güzel oluyor. Benim evim aslında küçücük bir odadan ibaret kendisi de karavan gibi. Karavanın residanstaki hali. Ahmet Efe de öyle dedi. Evimi pek beğendi.
 




Arkadaşlar,

Özgür hayatımda dilediğim gibi olurum. Buna karışmaya kimsenin hakkı yok. Ben kampçı dostları olan özgür bir adamım. Gayet onurlu bir yaşam sürmeye çalışıyorum. Kimseden ne bir şey istedim, kimsenin ne en ufak bir şeyini aldım. Hayatımı hep onurlu yaşadım. Yalancı oçocukları bana bir halt yapamadı.
 



Bugün montlarımı da makineye attım. Bir insan olarak kötü kokmayı hiç istemem. Aşağıdaki çamaşırhaneden yeterince yararlanıp üstümdekileri başımdakileri temizleyebilmeliyim. Ben yalnız yaşayan birisiyim. Üzerime başıma giydiklerime her zaman dikkat etmem gerekiyor. İnsanlar çok acımasızlar. Kötü kokarsanız bunu kimse affetmez.
 








Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Mesajlar
1,524,577
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst