2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 875
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,245
Ben kampçılığı ve kamp hayatını gerçekten çok seven birisiyim. Benim derneğimde kampçı dostlarım var. Ama kampçılığı daha da fazla yaşamak istiyorum. Bu yüzden karavanımda yaşama hayallari kuruyorum. Minik çekme karavanımdaki mevcut düzenimde bir kamptan destek alarak yaşamı idame ettirebilecek her şey var. Sadece kamp yerinden daha iyi olanaklar sunmasını bekliyorum. Bu gerçekleşirse karavanımla uzun dönem yaşamı tekrardan deneyeceğim. Şu anda acil olarak bir karavan veya araç ihtiyacım yok. Ama ben her zaman için bir motokaravan istedim. Bu yüzden önümüzdeki dönemde bir motokaravan edinmeye çalışacağım. Bakalım mevlam neyler? Neylerse güzel eyler...

Kampçılık, Yerleşik yapılar kurmadan konaklama hadisesidir ve yaşamsal ihtiyaçlara farklı birtakım çözümler barındırır kampçılık felsefesi ve düşüncesi. Biz evlerde (Veya otellerde) yaşama şansımız olduğu halde kampta yaşamak isteyenlerdeniz. Karavan kampçılıkta sadece bir çözümdür. Karavancılık çok keyifli bir hadisedir. Tabii bundan keyif alanlar için.

Benim için karavan, Evime yakın bölgelerde haftasonları ve tatil zamanlarında yaşayacağım bir keyiftir. Şu an için böyledir. Ve buna göre hayatımı düzenliyorum. Bir gezgin olmak ve maceralara atılmak işin başka bir boyutu. Sürekli karavanda yaşamak ise bambaşka sorunlar getiriyor. Bizde bunların hepsi azar azar olsa da var. Bu yüzden bizim çözümlerimiz çeşitli. Sadece tek tip bir çözüm bizi karşılamıyor. Olsun be, Biz de bu yollarda türküler söyledik özgürce... Elimizden geleni yaptık. Herkes de bunu biliyor...

Şu anda artık derneğimin etkinliklerine katılıyor ve dernekten kampçı dostlarımla birlikte oluyorum özgür ve güzel kamplarda... Derneğime binlerce kez teşekkürler. İyi ki varsınız.

Benim konuyu gördüğüm ve anladığım kadarı ile, Kampçılık yazın güzel yerlerde olmak için maddi olanak gerektiriyor. Yoksa sıcağın alnında yanarsınız. Güzel cennet gibi yemyeşil kamplarda kalabilmek için paraya ihtiyacınız var. İşte bu ekonomik gereksinim belki de sabit insanların yaşamındaki sıcak duş ve tuvalet gibi evsel lüksler aramaktan vazgeçmeyi gerektiriyor belki de. Çünkü bugünün dünyasında ev kirası hayallere ulaşmak için önemli bir engel teşkül ediyor. Yani benim gördüğüm yaşamımda durumlar böyle. Bu yüzden ev kirasına ister istemez bir alternatif arama durumunda buluyoruz kendimizi.

İşte Youtube gezgini sanatçı Taylan Erler de bunu başarmış birisi. Yerleşik hayatın bazı lükslerinden vazgeçebilmiş. Ben kendi adıma bunu başaramadım. Oysa Taylan Erler kendine güzel bir Youtube işi de geliştirmiş ve başarı ile yoluna devam ediyor. Keşke ben de böyle birisi olabilsem. Ama o ışık bende yok. Öyle bir amacım da yok açıkçası şu an için...

Benim de bir Youtube kanalım var ama ben gezi ve tanıtım amacından çok kamplarımı kaydedip ölümsüzleştirmek için. Tarihe kamplarımdan bir not düşmek için Youtubecilik yapıyorum.

Aslında Taylan Erler'in yaşadığı şartları kolaylıkla sağlayabilecek her türlü donanımım var ama ben evsel barınma anlayışından ve bunun lükslerinden bir türlü vazgeçemedim. Tek istediğim sıcak bir duş ve tuvalet ve uygun çamaşır yıkama kurutma olanaklarına kamp ortamında sahip olabilmek...

Kampçı kamyonet Güçlü, daha çok kamp alanlarından yararlanmak için yapılandırılmış bir araçtır arkadaşlar. Tek kişi için birkaç günlük kamp olanağını en iyi şekilde, ekonomik olacak şekilde sunar.
100KM'de 7 litre Motorin yakmaktadır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,641
Kaydolan Son Üyemiz
kimsesiz69

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR