Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
İftira eden adamlar vasıtası ile de bize bir halt yapamadılar arkadaşlar. Cennet'le benim evliliğim miadını doldurmuştu anlaşarak ayrıldık. Onunla yaşadığım her şey ve hayatımın her günü çok mutluluk vericiydi. O benim mucizevi arkadaşımdı, dostumdu. Benim için böyleydi. Ancak o atanamadığı için büyük şehirlerde çok sıkıntılı zamanlar da yaşadık. Özellikle maddi yönden. Ama ayrılığımızın asıl nedeni artık bunu yürütmenin bir yolu ve anlamı kalmamış olmasıydı. Özellikle o şiddetle boşanmayı istiyordu. Netekim hızlı bir şekilde kendine yeni bir hayat kurdu belki de. Ben de bir yalnız kovboy olarak özel hayatıma ve kampçılığıma devam ettim. Problem değil. Ben bu durumdan şikayetçi değilim. Yakalandığım bir illet hastalık olan Şizofreni ile mücadeleler ettim. Zaferlere erdim. Bir miktar kendi kendimi toparlamayı başardım sanırım. Bu süre zarfında sürekli kampçılığıma hem yalnız hem de kampçı dostlarımla devam ettim. Hayata hiçbir zaman hiçbir şey için küsmedim. Belirli şartlarda yaşamama devam etmeye çalıştım. Yapabileceğim çok da bir şey yoktu zaten.
Bu ayrılık 2013 Yılında gerçekleşti. Yani üzerinden artık 12 yıl geçmiş benim evliliğimin de... Bazı şeyleri kader olarak kabul edip yola devam etmek gerek. Şimdilik yalnız kovboyluğa devam edeceğiz. Belki bir gün bize de bize uygun birileri denk gelir. Kendi kendini idare edebilen özgür tipler tercihimizdir. Artık kendimize yol arkadaşı ararız. Kendisi de karavancı olan dost gönüllü bir insanla belki de tanışırız zaman içerisinde. Ama belki de hep bir yalnız kovboy olmayı tercih ederiz bu da bir seçenek tabii...
Elbette YOUTUBE'da güzel güzel birlikte yaşayıp videolar çeken çiftleri de severek izliyorum. Keşke bizim de öyle olabilmemizin bir yolu olmuş olsaydı ama yok malesef...
Buradan hasbel kader beni okuyan genç arkadaşlarım varsa onlara şunu belirtmek isterim ki, Önemli olan şey karavan şu bu eşya vs değil önemli olan şey sizin ağzınızın tadıdır, Mutluluğunuzdur, Birlikteliğinizdir.
Güçlü'mün Asbalık'ta Kamp Halindeyken çekilmiş bu fotoğrafı, Bir karavanın ancak birlikte kamp yaptığı arkadaş karavanlarla beraberken mutlu olabileceğini gösteriyor.
Kampçılıkta kampçı dostlar önemli ve değerlidirler. Onların kıymetini bilin.
Arkadaşlar gördüğünüz gibi biz kamp yapmaktan başka hiçbir derdi olmayan kampçılarız. Ne siyaset yapıyoruz ne başka bir şey. Biz arkadaşlarımızla kamp yapıp mutlu olan basit, alelade insanlarız.
Güçlü'me Güçlü dedim çünkü benim karavanı çekiyordu istediğim her yere. Bu adı koyarken Che'nin motosikletinin adı olduğundan haberim yoktu.
Kendimi devrimci olarak görmüyor, böyle nitelendirmiyorum. Arkadaşlarıyla kamp yapıp eğlenmek isteyen alelade bir insandan başka bir şey değilim.
Karavancılıkta paranın gücü ile ilgili çıkarımlarım oldu. Artık kendime karavan yapmaya çalışmak yerine istikrarlı olarak doğru birikimler yapmanın yollarını arıyorum. Çünkü son karavanımımda arzu ettiğim her şeyin arzu ettiğim gibi olmasını diliyorum. Malesef bu konu tamamen paraya bakıyor.
Uzun sürecek bir süreç bu. Bu süreç devam ederken elimde varolan karavan ve araçlarımla gezmeye ve kamp yapmaya aktif olarak devam edeceğim. Yarın için biriktiriyorum ama bugünü de hepten es geçmiyorum. Bugün gezimi tozumu yapmalıyım. Yarına ömrüm yeterse ne ala, yetmezse de yarabbi şükür. Yine de güzel bir hayat yaşadım derim ben.