2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 247
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,142

Sinop gezimden vazgeçtim. Tatilde evde olup Netflix, Disney+, Tabii ve Prime platformlarından diziler filmler izleyeceğim. Bu devirde her şey ekonomi. Boş yere harcama yapmayalım.

20190427_083114.jpg

Güçlü Kampçı Kamyonet, Gerçek bir kampçı...

Kime ne özgür hayatımdan gardaşım? Gayet güzel de istediğim gibi özgür yaşıyorum. Kimse de bana bir halt yapamaz. Dedikodu ile kimseye bir şey olmaz. Ortada somut fiili bir durum olmadan kimse kimseye iftira ediyor diye kimse bir şey olmaz arkadaşlar...

Gayet de güzel yaptım her şeyi, Güzel ve kaliteli bir hayat yaşadım. Yanımda dostlarım olarak gördüğüm insanlar oldu. Sevdim, sevildim. Hiçbir yanlışım olduğu da yok. Bana yalancı oçocuklarıyla saldıran adamlarla da hiçbir şey yapamadılar. Özgür olmaya, özgür yaşamaya her zaman için devam ettim arkadaşlar...

Arkadaşlar,

Kampçılık güzel arkadaşlar ve dostlar arasında yapılırsa güzel olan bir faliyet. Kaliteli arkadaşlıkların dostlukların tek yolu karşındakini anlamak, empati yapmak. İftira edenlerin, Tahkir edenlerin, İnsanları aşağılayanların dönemi kapansın artık. Bu insanlar hayatımızdan sonsuza kadar çıkıp gitsinler. Biz bakalım kaliteli arkadaşlıklarımıza, dostluklarımıza, güzel hayatımıza...

110320121139.jpg

Bu benim ilk karavanım Çelebi, Onu tamamen kendi emeğimle yapmıştım ve o benim yüz bin liralık karavanımdı. Benim yüz binlik karavanım da böyle bir karavandı. Sonuçta onu kendim yapmıştım istediğim kadar da böbürlenmeye hakkım vardı...

atelaj.jpg

Bu da benim şimdiki karavanım Pirikamp. Zamanla araçlar da karavanlar da değişir. Değişmeyen bizim bu işe olan sevgimiz ve ilgimizdir.

31122011756.jpg

Çelebi benim ilk göz ağrımdı ve pekçok yönden benim için özeldi. Bu yüzden ona benim yüz bin liralık karavanım demiştim. Yaptığım işle böyle böbürlenmiş olsam bile sonuçta bu da benim hakkım. Mal benim, kendim yaptım. İstediğim kadar böbürlenirim, kime ne gardaşım? Hakkaten özgür hayatımdan kime ne? Farz edelim ki paranın öneminin farkına sonunda vardım. Orjinal karavanlar da başka güzel, Benim yaptığım Çelebi'm de bir zamanlar bana göre en güzel karavandı...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR