Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
TV'yi Google yaptıktan sonra internet kullanımımız arttı. Bu ay şu anda bile 78GB indirme, 6GB yükleme kullanmışız. İyi ki ev interneti sınırsız. Sorun yok.
Yeni dönemde 50GB internetli telefona vereceğim para eski sınırsız tarifemden yine de pahalı. Yeninin sınırsız tarifesi ise iyice pahalı zaten. Gerek de yok. O kadar kullanılmıyor...
Bana hakkaten haysiyetsiz, şerefsiz insanlarla, Arkamdan ve sırtımdan iftira yaparak saldırdılar. Bu oçocuklarıyla da bana hiçbir halt yapamadıkları ve yapamayacakları ortaya çıktı. Arslanlar gibi delikanlı hayatıma devam ediyorum. Gezmeye, etkinliklere katılmaya, sevdiğim kamplarda olmaya ve hayatı doludizgin yaşamaya devam ediyorum.
Bize böyle bir oçocukluğu ile de hiçbir halt yapamadılar, Her zaman arzu ettiğimiz gibi özgür yaşadık. Hiçbir şekilde özgürlüğümüzü engelleyemediler. Bize bir fenalık yapamadılar. Onlar sadece dedikodu yaparlar başka da bir halt yapamazlar...