2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,216
Susadım çeşmeye varmaz olaydım, Elinden bir tas su içmez olaydım. Yolum düştü köyünüzden geçmez olaydım... Allah rahmet eylesin Ferdi Tayfur. Mekanın cennet olur inşallah.

nlu-sanatci-ferdi-tayfur-tedavi-gordugu-hastanede-hayatini-kaybetti-usta-sanatci-79-yasindaydi-ve-bir-suredir-tedavi-icin-hastanedeydi-1735838152.webp

Gezim esnasında arabada kullanmak üzere bir adet 20000Mah Powerbank sipariş ettim. Bu Powerbankı günlük kullanımlarımda kullanıp sonrasında arabanın aküsünden şarj ediyorum. Güçlü'de kullandığım her şey mobil ve arabadan şarj olabiliyor.

Daha önce 10000 lik vardı ama bütün gün arabada film dizi vs izlersem bu powerbank yeterli gelmeyecekti. Mobil cihazımla tüm üyeliklerimi her yere taşıyorum. Mobil yaşamın geldiği nokta bir karavancı olarak beni mutlu ediyor. Her yerde dizilerim filmlerim kitaplarım müziğim ve olmasını istediğim her şey avucumun içindeki bu cep telefonunda...

Akıllı bileklik kullanıyordum tekrar saat kullanmaya başladım. Çünkü sürekli şarj etmenin gerekmesi akıllı bilekliği güvensiz bir alet yapıyor. Bir felaket gibi bir durumda şarj cihazı bulmak ve bu bilekliği şarj etmek kolay olmayabilir. Ayrıca ben şizofren olduğum için her an hastaneye yatırılma ihtimalim olabilir. Hastane şartlarında bir de akıllı bilekliğin şarjıyla falan uğraşmak zor olacaktır. Kendi piliyle çok uzun süre çalışabilen basit bir saat kullanacağım. Bunun için önce arkadaşım İsmailin hediye ettiği saati kullanıyordum ama sonradan benim için çok güzel bir saat olan klasik casio F91W sipariş ettim. Bu saat bilenler bilir dijitaldir ve ayın hangi gününde olduğunuzu da gösterir. Bakalım bekliyorum F91'imi.

Birçok TV içerik sağlayıcısına üyeydim. Daha önce iptal ettiğim Disney'e yine üye oldum. Ve Amazon Prime'a ilk defa üye oldum. Bol bol ödeyeceğim ve de izleyeceğim.
Benim evim dışındaki tek zevkim karavan. Bu üyeliklerin hepsi karavanımda da mobilden benimle.

Ben dost canlısı özgür bir kampçı gezginim. Güçlü adlı kampçı kamyonetimle özgürce gezerim. Kimseden bir şeyini istediğim aldığım yok. Benim kazancım bana yetiyor. Kimseye muhtaç değilim şükürler olsun ki...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

SON MESAJLAR

SON KONULAR