2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,061
turkeyvisited (3).png

Benim için gezilecek yer denince önce aklıma ülkem gelir. Ülkemi yeterince gezip tanımadan dışarlara çıkma isteğim zaten gelmiyor. Karavancı gezer, iyi de gezer gezdiği yerde de gezmekle kalmaz oranın yerel halkından biri olup öyle davranabilir. Bulunduğunuz bölgede kampta kalan bir karavancı sizin gibi akşama kurufasulye pişirip yemeği tercih edebilir örneğin. Ben daha çok kamplara gittiğim için kampçılığın henüz tam gelişmediği bölgelere çok fazla gidemedim daha. Bir karavancı bir yerde ne kadar kalırsa kalsın aslında bir gezgin olmanın ışığını hiç kaybetmemesi gerekir.

Arkadaşlar,

Özgür hayatımı istediğim gibi yaşarım. Kimse de bu konuya karışamaz. Ben bekar olmayı istiyorum. Bekar olmamın tek sebebi gerçekten bunu istiyor olmamdan başka bir şey değil. Bu ülkenin kanunlarına göre istediğim gibi olma ve yaşamaya hakkım var. Hiçkimse bu konulara karışacak durumda değil. Bana en fazla yaptıkları pislik bekar olduğum için kamplarında bana yer vermemek. Bu da o kadar sorun değil aslında... Bir tek kamp kendilerininki değil sonuçta... Bir tek çözüm yolu kampçılık da değil. Binlerce otel müşteri diye yanıp tutuşurken...

İşte böyle arkadaşlar, Daha önce başlıklarımı okumamış, takip etmemiş dostlar için kısa bir tanıtım yapayım dedim kendimizle ilgili. Bunlar da bu yılın ilk paylaşımları arasında yerini bulmuş oldu...

Bugün Güçlü ile Yenimahalle'deki Ortadoğu Hastanesi'ne gidip geldik. Orada Psikiyatrist'e görünüp, İlaç ve Rapor yazdırıp geldim. İlk defa göründüğüm bir psikiyatristti ama sorunsuz işlerimi hallettim. Dönüşte de eczaneye uğrayıp ilacımı da aldım. İşlem tamam.

Hiçkimse ile kendimi kıyaslamam, Tek rakibim geçmişteki benim. İnsanları kampta birarada ve mutlu görmek istedim. Sevgi, dostluk, barış ve kardeşlik gibi değerler içerisinde herkesin dostça birarada olmasını istedim. Bunun sonucunda bazıları beni bile akılalmaz şeylerle suçlamaya kalktı. Zannedersin kendilerine kötülük yapmışım gibi. Oysa dost canlısı bir arkadaştan başka bir şey değilim.

Son düzenleme:

Şubat tatilinde arzu ettiğim birinci rotam Kuzey Ege rotası, Akçay'dan Kuşadası'na kadar kamplardan atlaya atlaya güzel bir tatil hayal ediyorum. En birinci rotam bu,

İkinci olarak Safranbolu, Kastamonu, Sinop turu da olabilir. Bu ikinci seçenek henüz gitmediğim yeni bir rota içeriyor bu yüzden bu rotanın da şansı var içimde...

Bakalım, Kısmet nereye gideceğimiz biraz da. Ben hep yola çıktıktan sonra kesinleşir rotalarım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

SON MESAJLAR

SON KONULAR