Ben bir dostum. Bana düşmanlık yapanlara da dost yaklaşımımı hiç bozmadım. Kampçı gezgin dostlarım var. Dostlarımın arasında mutluyum. Ben halktan biriyim, öylesine birisiyim. Kamp yapmayı severim, karavanları severim. Birileri bana küfür ve hakaret ederek de hiçbir şey yapamadı. İnsanlara bu şekilde bir şey yapamadıklarını bütün Dünya gördü.
Özgürce kamplarıma gidip özgürce eğlendim. Hayatımı hep yapabildiklerim için Allaha şükrederek yaşıyorum. Ben hala özgür bir insanım ve bundan mutluluk duyarım. Ben basitçe kampımı yapar mutlu yaşarım.
Bana şöylesin böylesin diye hakaret ettiler. Vallahi de billahi de böyle bir konu ile ilgim yok. Kendime yetecek kadar delikanlı, dürüst, onurlu birisiyim. Özgür hayatımı yaşıyorum.
Ben hayatımı bekar, özgür, mutlu yaşıyorum... Kimseye ne bir borcum var, ne kimseden bir şeyini istedim. Kendi halimce özgür yaşamama kimse engel olamadı.
Ara sıra biramı içer keyfime bakarım. Kampta içmeyi hep sevdim. Hep de özgürce biramı alıp içiyorum. Bu özgürlük bana ait, günahı da benim. Bütün bunlar kimseyi ilgilendirmez. Bana bunlarla hiçbir şey yapamadılar. Hayatımı hep full özgür yaşadım.
Ben Mustafa Kemal'i severim. Onun gösterdiği yolda yürümeliyim. Daha çok küçük yaşlardan bu ülkenin değerleriyle büyütüldüm. Türkiye'nin çıkarları ve Türk'ün istikbali benim için her şeyden önce gelir.
Ben bir Türk öğretmeniyim. Örgütlü topluma katılım adına Türk Eğitim Sen üyesiyim. Ayrıca kampçılık ve karavanla ilgili çeşitli sivil toplum örgütlerine üyeyim.