2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,674
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 97,020

Çayım fincanımda soğumadı yine bu akşam,
Kitap okumasam bile internetten okuyorum.
Ama kitaptan okumak daha zevkli.

Mona ROSA'nın yazarı Sezai Karakoç'un da wiki girdisini okumadan geçemedim. Kendisinin kitapları KOBO'da yok. Basılı sipariş etmem gerekenler arasında olacaklar eğer Sezai Karakoç okumak istersem. Mano ROSA'yı okudum çok beğendim ama ben giriş seviye bir okuyucuyum ne okusam beğeniyorum.

Bu arada KOBO bir internet sitesi, cihaz adı ve bir platformun genel adı. KOBO'da bulabildiğim şeyler bütün basılı şeyler arasında epiy sınırlı malesef ama KOBO'dan aldığım şeyler yasal olarak benim oluyorlar ve bunu seviyorum. Cihazıma binlerce ekitap yükletebilirim ve biraz araştırırsam bunu yapmayı ben de becerebilirim ama o zaman yanlış bir işe karışmış olacağım. Dünya'da her şeyin bir bedeli var, Kitapların da öyle olmalı ki basılıp veya dijital ortama kadar gelip bizlere kadar ulaşabilsinler. KOBO'da kitaplar ucuz benim meselem aradığım kitapların bazılarını KOBO'da da bulamamak. Mesela hiçbir Stephen KİNG romanını KOBO'da bulamıyorum.
KOBO kitap okumak, kitapları saklamak ve taşımak için uygun bir çözüm sunar. Okuyucumu seviyorum. Daha 25-30 kitaptır birlikteyiz ama bana epiy hizmet gördü.