2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,435
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,167

Türkiye Kamp Ve Karavan Derneği. Genel kurul toplantımızı yaptık. Ardından yemeğimizi yedik. Kampçı dostlarımızla birarada olduk. Ve sonrasında Ulaşan Otel'den ayrıldık.

Çekme Karavanım Pirikamp bu tatilde yerinde kalıp bizi uğurlayacak gezmelere... Tatile Güçlü Kampervan ile çıkacağız...

Derneğimdeki kampçı dostlarımla beraber olup etkinliklere katılarak gerekirse kampçı dostlarım için elimden gelen şeyleri de yapacağım.

Yollara çıktığımda Güçlü'm bana yeter. Tuvaleti iyi olan yerlerde onunla konaklarız. Bakalım Şubat tatilinde neler yapacağız?
Yücel Hocam ,
Güçlü ismini nereden aldı ? Chenin motorunun adı da güçlüydü bir anda aklıma geldi. Oradan mı esinlendin

Yücel Hocam ,
Güçlü ismini nereden aldı ? Chenin motorunun adı da güçlüydü bir anda aklıma geldi. Oradan mı esinlendin
Yoo, Che'nin motorunu bilmiyordum. Güçlü karavan çektiği için Güçlü oldu. Bize her zaman gereken Gücü sağladığı için. Lada Samara'mın adı Garip idi. Sonraki araç da Güçlü oldu.

Che'nin motorundan esinlenmek biraz megalomanca geliyor bana. Asla öyle bir devrimci olamayız. Biz kendi halimizde gariban bir öğretmeniz.

SON KONULAR - FORUM