2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,425
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 125,288

Etiketler

Eve geldim biraz tavuk etim vardı, Günü geçmiş, kokusu da pek hoşuma gitmedi. Ben de Çarli biberim varmış biraz tavada kavuruverdim üzerinde de bolca yoğurt bereberce götürdüm sadece dört dilimcik ekmekle çok şükür bugün de karnımı doyurdum. Tek kişi değil miyim karnım bir şekilde doyuyor. Yüce yaradana şükürler olsun her halimize.

Bugün (TKKD'nin yılbaşı) etkinlik iptal olunca hemen ablamı aradım ve yılbaşında kendisiyle olacağımı bildirdim ama neden sonra akşam eve gelince ablama müsait olup olmadığını sormamışım gibi geldi. Oysa insan yakınlarına karşı duyarlı ve nazik olabilmeli. Hemen ablamı aradım çok şükür yılbaşında müsaitlermiş. Kimsenin bir manisi yok. Bu yılbaşında ablamlayım. Yuppi!...

Forumda Avrupa ile ilgili paylaşımlar var. Hem Şizofren hastası olmam hem de ekonomik durumumun hiçbir zaman istediğim düzeye ulaşmamış olması sözkonusudur. Bu yüzden Avrupa benim karavancılığımda ancak ömürde belki bir kez yapılabilecek oldukça uzak bir hayaldir. Ben böyle kendi yurdumdaki belli başlı bazı kamplara giderek ömrümü tamamlasam yeridir. Kamping olmayan bölgelere de çekme karavanla gidemem. Çekmeyi evde bırakır aynen Güçlü Kamper Kamyonetle gezerim ülkemin kampsız bölgelerini. Çekme karavan uzun konaklamalar için. Belki de onu artık pek bir yere götürmek istemiyorumdur. Belki de canım ister yine düşerim yollara. Yolların çağrısı bizler için. Biz artık usta karavancı sayılırız.

Bugün arabamı parkederken arkadaki direkle çok uzak bir mesafe bıraktığımı farkettim. Tekrar aracıma binip mesafeyi kapatmam gerekti. Belki de ben Allah'ın hep küçük araba kullanması gereken bir kuluyumdur...

471404156_998913818932607_4144207138752907095_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.