2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,084
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 112,385
Yıllar geldi geçti. Ben kamp yapmaya ve kampçı bir dost olmaya devam ettim. Hobimi severek sürdürüyorum. Ben pekçok dostun birarada olduğu kampları pek severim. Derneğimin etkinliklerine de katılmaya çalışıyorum. Derneğimdeki arkadaşlar bana yetiyor. Bazılarıyla daha da yakın dostluğum var. İyi bir insan olmaya çalıştım hep. Ben bir kampçı dostum. Her şeyden önce dost olduğunu bilen seviyeli, mantıklı insanlardan benim dostlarım.

Etiketler
Kampçılık güzel bir hobidir. Sosyalleştirir. Mutlu eder. Coşkuludur.
Biz bu hobiyi iyi ve dosdoğru yapıyoruz.
Tabii iyi niyetli ve seven insanlar bizi anlar.
Kamp ateşinde gönlü olan bizi anlar...
Bizimle aynı ateşte oturmuş adam bizi anlar...

Mausepad olarak kullandığım sarıbez mause'umu taktırmaya başladı aşındığı için, ben de paraya kıyıp kendime oyuncu mausepad aldım internetten. Normalde para vermediğimiz şeylere bazen para verebiliyoruz böyle işte. Hayat bu... Devam.

Son düzenleme:

Bu Şubat tatilinde herhalde çekme kararavan Pirikamp ile yakınlarda bir kamp alanına gidip ense yapacağız ve orada keyif yapıp kitap falan okuyarak vakit geçireceğiz. Yakıt maliyetlerini düşük tutmak niyetindeyiz. Yakınlardaki destinasyonlar tercih edilebilir. Beypazarı olabilir mesela.

Beypazarı tatili geçirmek için güzel bir yer. Ben Beypazarı'nı severim. Orada olmak hoşuma gidiyor. Pirikamp ile orada olabiliriz. Daha Şubat tatiline epiy zaman var. Şimdiden gideceğimiz kesin belli olmaz. Ama niyetimiz bu yönde.

Arkadaşlar, Karavan içinde barınabileceğiniz, gezip tatilinizi yapabileceğiniz bir araçtır sadece. Karavan hobisiyle uğraştığımız için bizim için karavanın ayrıca sosyal bir anlamı da var. Biz yıllarca kampçı dostlarımızla olduk ve dostlar arasında yaşadık ve etkinliklerimizi yaptık. Bizim için aslolan dostluk, kardeşlik sevgi ve barış gibi değerlerimiz var. Bazı insanlar çıkıp yalan yere şöyle böyle olduğumuzu uydurdular. Elbette bu durum ne dostlukla bağdaşır bir durumdur ne de kardeşlikle. Ama insanoğlu işte bazı insanlarda illa ki bir şeyler eksik kalıyor. Bize böyle bir iftira sonucunda bile hiçbir fenalık yapamadılar arkadaşlar. Biz her zaman olduğumuz gibi özgür olmaya ve yaşamaya ve yaşamı böyle anlamlandırmaya devam ettik. Kendi hayatımızı yaşıyoruz. Kimsenin istediği gibi birisi olmak zorunda değiliz. Kimse de bize özel olan konulara karışamaz arkadaşlar.

Biz insanlara dostumuz dediysek bunu iyi niyetimizle, sevgimizle, yüreğimizle yaptık. Bunun sonucu olarak insanlardan elbette iyi niyet bekliyoruz. İnsanlara verdiğimiz değeri görmek istiyoruz. Vefa istiyoruz.

Ama yukarıda bir ilahi adalet mekanizması var ki bu hep çalışıyor. İftira etmek gibi çirkin ve büyük suçlar asla cezasız kalmaz. Kimse de kötülük yaptığı zamanlarki haliyle kalamıyor hayatta...

Güçsüz düştüysek, onurlu yaşamaya devam ettik ve bir gün güçlü olduğumuz zamanlar yine geri geldi arkadaşlar. Arkamızdan iftira edenler gerçekte kazanamadı. Biz kazandık. Dürüst olan, doğru olanlar kazandı.

Kimseden bir şey istememiş ve almamış olduğumu Allah da biliyor kullar da... Ben gerçek bir kampçı dostum. Benim yüreğimin bir değeri var. Bu değeri taşıyabilecek insanlara dostum diyorum zaten.

İşte böyle arkadaşlar. Durum bu. Olanlar bunlar. Kötü dedikodu üreten şerefsiz insanlara inanıp inanmamak size kalmış. Ben kendimi çok iyi ifade edebiliyorum kanısındayım.
Sevgiler tüm kampçı dostlarıma...

Sonuç olarak iyilik yapın ve iyilerle olun. Bu Dünya kimsenin malı değil arkadaşlar. Bir gün gelip hepimiz bu Dünya dan yanımızda hiçbir şeyimiz götüremeden göçüp gideceğiz. İnsanın bunu hiç unutmaması lazım.
Beni sabırla okuyan dostlarıma çok teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,701
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR