2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,631
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 104,141

Etiketler
IMG_20241110_085344_1.jpg

2017'den beri aracım Güçlü ile beraberiz. Birlikte sayısız kamplarda etkinliklerde bulunduk. Bana iyi bir kampçı etkinlik aracı olduğunu kanıtlamıştır. Daha umarım nice gideceğimiz geziler ve etkinlikler olacaktır. Biz böyle gezilerinde etkinliklerinde olan bir insanız. Bu halimizden son derece memnun ve mutluyuz.

Merhaba herkese,

GB site bozuktu. Bu sırada Güçlü'yü muayene ettirip kaldığı muayeneden sonra frenleri yaptırıp tekrar, bu sefer Beypazarı'da muayeneye sokup sonrasında da Önal Karavan'da tekrar motokaravan formuna getirttirdik. Artık yeni kamplı etkinliklere hazırız... Güçlü: Daima Hazır...
IMG_20241114_090305_1.jpg

Ara tatilde arabanın muayene işlerini hallettim. Bunun dışında evimde güzel güzel oturup kitap okudum.
Murat Gülsoy'dan Oysa Herkes Kendi İle Meşgul kitabını okumaya devam ediyorum. Okumak bana keyif verir.

Gittiğim yerleri, gördüklerimi, yaşadıklarımı bunun gibi gruplardan, sayfalardan dostlarımla paylaşmayı seviyorum. Bu şekilde sosyalleşmek hoşuma gidiyor. İlgi alanı benimle benzer insanlarla tanıştığım pekçok etkinlik düzenledim. Şimdi artık derneğimin etkinliklerine katılıyorum. Bizim dernek bir harika. Orada pekçok kampçı dostlar var. Birlikte sosyalleşmeyi seven yalnızca ben değilim. Bende bir bozukluk falan yok. Pekçok insan birlikte kamp yapmayı sever. Kamp zaten birlikte yapıldığında güzel olan bir aktivitedir. Ben düşük seviyeli bir insan olduğumu ve düşük seviyeli insanlardan bir şeyler kurduğumu asla kabul etmiyorum. Bu bir tür seviye budalası insan davranışı. Bizim aramızda böyle şeyler yok. Biz kampçıyız. Kamp yapar eğleniriz. Zaten hep yaptığımız bu değil miydi?

EGEKAMP'tan alıntıdır.

EGEKAMP Yüreğinde kampçılık ve insan sevgisi olan herkese açık, (Facebook Grubudur)

Bizler kamp yaparak gezmeyi seven kampçı gezginleriz. Kimseden bir şeyini istemedik. Her zaman için zaten özgür olduk, özgürce yaşadık...

Beyazlar üzerine planlar mutlaka vardır sende hocam.
Öncelikli hedefim ülkemin her şehrini gezmek ama olur mu bilemiyorum. İmkan, zaman, sağlık lazım. Ben daha önce gittiği yerlere de sürekli gidip gelmeyi seviyorum. Bir de gezilerimi yıllar içerisinde yaptığım için bu haritanın tamamen işaretlenmesi uzuyor. Ama ne kadar yapabildiysek o bizimdir. İlla ki hepsini gezme şartı yok bende...
Önümdeki planlara göre bir Güneydoğu gezisi yapmak istiyorum. İlk gezmek istediğim yer orası. Çeşitli düşüncelerim var. Yazın bölgenin sıcağına dayanamam o yüzden kışın gitmeyi düşünüyorum Güneydoğu'ya...

Genelde uzun gezileri uzun tatillerde yapabilirim. Haftasonları kısa geziler yakın turlar ve yakındaki etkinlikler için. Uzun turlarımı zaman zaman çekme karavanla zaman zaman da motosikletle bile yaptığım oluyor. Ayrıca ben otel motel ve öğretmenevlerinde de severek konaklıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,651
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR