2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,823
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,023

Etiketler















Yaşar Kemal'den Yolda isimli öykü kitabı da Kobo'dan satın alınarak ekitaplığıma eklendi. Türk ve Dünya edebiyatından çok sağlam eserler okunmak için sıra bekliyor... Yaz geceleri kısa ama okumak için yine de harikadır...
 

Ulaşan'da hayat güzel ama hala gündüzleri bu karavanda rahat uyumak için çok sıcak. Bu yaz Ulaşan'da sürekli kalmak istersem bu soruna bir çözüm getirmeliyim. Şimdilik geliştirebildiğim çözüm ise gündüzleri köydeki evimde geçirmek sadece canım isterse karavanıma Güneş battıktan sonra gelmek olabilir.
 

Hep istediğim gibi yaşadım. Bana dost olmak isteyen tüm kampçı dostlarımla da iyi bir dost oldum. İşte bu hayatı da böyle yaşıyorum. Ne zaman istersem karavanımda mutluyum. Dünya'nın en cafcaflı yerine gitsem orada bulacağım yine kendim olacağını artık öğrendim. Enerjimi sevdiğim hayata harcıyorum. Ben bir duran karavancı oldum artık. Ama arada gezebileceğim başka araçlar, Başka yolculuklar, Yeni yeni serüvenler de olacak...
 



Karavanı satılığa da çıkardım. Niyetim klimalı bir ERBA 5.25 almak. Ama çok hareket yok malesef. Karavanım benim için değerlidir. Yok pahasına da satamam onu. Bu yüzden fiyatı indirmiyorum. Hiç satılmazsa hiç satılmasın hiçbir önemi yok. O benim karavanım durduğu sürece sahipliği bende nasibinde olan birisine giderse benim asıl düşüncem klimalı bir karavan olacak. Bu sıcaklar beni çok rahatsız ediyor netekim. Hem de burası Angara olmasına rağmen. Bunun bir nedeni de en sıcak saatlerde uyumak istiyor olmam. Oysa insan 10 da kalksa rahatlıkla günün serinliğinden yararlanırdı. Ama uzun yıllardır kendimi biliyorum ve uyku düzenim yine gece yaşar pozisyona geliyor hemen bir tatil olmasın. Özellikle gece okumayı seviyorum. Karavanda yaptığım aktivitenin çoğu okumaktan ibaret zaten.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,511
Mesajlar
1,519,080
Kayıtlı Üye Sayımız
172,168
Kaydolan Son Üyemiz
salertug

SON KONULAR



Geri
Üst