2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,324
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,955
Ben karavancılığı yaptığım yerlerde yapmaya devam edebilsem bana yeter. Ben gezme tozma peşinde değilim. Rutinim olan yerler beni mutlu ediyor. Her şey sağlığımıza bağlı. Ama karavancılığı bu köyde hiçbir motorlu araç kullanmadan da yapabilirim belki. Yani bazı şeylere imkanım var. Ama ne yapacağımı zaman gösterecek. İlk yaptığım önemli atılım Yenimahalle'deki evi kapatıp tam zamanlı bu köyde yaşamaya başlamamdır. Bu benim hayatımda gerçekten önemli bir değişim yaratacaktır.
 

Etiketler
İstediğim gibi oldum ve yaşadım hayatımı özgürce... Onun bunun arkamdan yapmaya çalıştıkları pis iftiralarla da bir şey olmadım ve bana bundan hiçbir şey olmadı. Dost canlısı, özgür bir kampçıyım. Benim yolum da böyle olmayı gerektiriyor. Bütün bunlar nedeniyle hiçbir pişmanlığım yok. Arkamdan ve sırtımdan yapılan kötülük benden kaynaklanmıyor. Benim kamplarımı yaparken herkes çok dost canlısıydı çevremdeki. Hakkımda pis şeyler konuştukları sonradan meydana çıktı. Olsun bunlarla da bana bir şey olmaz. Sonuçta kendi niyetimin saflığını ve asalatini ben çok iyi biliyorum. Ben çok iyi bir kampçıyım.
 

Sonuçta bu Dünya'da hiçbirimiz kalıcı değiliz, Bu nedenle biz hepimiz zaten kampçıyız. Çoğumuz sabit tesisler kurmadan seyahat eden gezginleriz. Ama bu işi yeri gelir sabit de yaparız. İnsan olduğumuza göre her türlü imkan bizim için var. Biz kampçılığın her türlüsünü yaptık, yapıyoruz... Biz hepimiz KAMPÇIYIZ dedik. Bundan gocunmayız.
 

Katıldığım derneklerdeki çok değerli ağabeylerim de çoğunlukla kampçılığın bir bütünü olduğunu ve hepimizin kampçı olduğunu dillendirmekteler. Bu söylediklerimiz ne de yaptıklarımızda marjinal hiçbir taraf yok. Ben zaten artık mücadelemi derneğim içinde kendimi temsil ederek yapıyorum. Derneğimle benim görüşlerim tam anlamıyla uyuşmaktadır.
 




Benim mücadelemde herkese karşı sadece bol bol sevgi var. Sevmek haricinde kimseye bir zararımız hayatımız boyunca dokanmadı. Biz böyle bir insanız. İşte bizim mücadelemiz böyle bir mücadele...
 

Arkadaşlar,

Zarar etmiş olsam da özgürce arıcılık da yaptım. Hiçbir ekonomik getirisi olmamasında rağmen sürekli olarak kampçılık ve karavancılık da yaptım. Yaptığım her şeyi özgürce yaptım. Hayatımdan memnunum.
 













İyi geceler kampçı dostlarım,
Ben size inanıyor ve güveniyorum.
Niyeti iyi bir insan zarar etmez...
Dostluk her zaman ışıldar....
Biz de Ateşin başında dostluktan başka bir şey
İstemedik ve konuşmadık kimse ile...
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,471
Mesajlar
1,518,381
Kayıtlı Üye Sayımız
172,122
Kaydolan Son Üyemiz
yatakli

SON KONULAR



Geri
Üst