Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...
Ben istediğim gibi olurum ve yaşarım. Haysiyetsiz yalancı oçocukları ile saldırarak, Bu meselenin yalanı ve iftirasıyla da bana bir halt yapamadılar. İstediğim gibi olmakta, dilediğim şekilde yaşamakta sonuna kadar özgürüm.
Evet, Beni şizofren ettiler. Ama tedavi oldum. Hayatımı aynı şekilde güzel kamplarda ve güzel dostlarla yaşamaya devam ediyorum. Sağlığım elverdikçe kendi şartlarım imkan tanıdığı kadar bu kamplarda ve yollarda olacağım inşallah.
Ben kamp yapan insanlara dost bir kampçıyım. Kimseyle kişisel bir derdim yok. İnsanlar için hep güzel şeyler yapmaya çalıştım. Ve güzel şeyler düşünmeyi seven bir yapım var benim. Ben böyle bir kampçı gezginim.
Beni tanıyanlar zaten beni bilirler. Bilmeyenler bir zahmet dedikodu yaparak değil benimle bir kampta yüzyüze gelerek öğrensinler nasıl bir kampçı olduğumu.
Bugün de karavanımda hem dünden kalan bezelyemi, Hem de üstüne elmamla portakalımı yedim ve karnımı doyurdum.
Benim yaptığım her keyif bir devrimdir. Her gün yalnız yaşadığım mütevazi karavanımda onlarca kez devrim yapıyorum. İşte bunu seviyorum.
Sadece kendi zevkim için yaşarım hayatı. Bilmem anlatabiliyor muyum bir şeyler...
Sırf yalnız kalacağım diye toksik insanlarla bağ kurmamalıyım. Beni sebepsiz kıran insanları hayatımdan çıkarmayı tercih ediyorum. Arkamdan iş çeviren, dostça davranıp kuyumu eşenleri de hayatımdan çıkardım. Artık çevremde değiller. Ama bana yaptıkları kötülüğün bendeki etkilerinden kurtulmam biraz daha zaman alacak... Ama çoğu gitti sıkıntımın. Azı kaldı.