Arkadaşlar,
İnanın arkamdan ve sırtımdan konuştukları şey için bir dönem çok üzüldüm. Ama bu hayatı yaşamak istiyorsak kafa yapısını değiştirmemiz lazım. Her oçocuğunun lafına bakacak olsak bu hayat bize zindan olur. İşte bazı dedikoducular bir dönem bana da bu hayatı zindan etmeye çalıştılar. Ama nafile. Ben kefeni yırttım. Artık korkmam da kimseden. Ben kendim gibi, özgür ve hür bir insanım ve istediğim gibi olmak, dilediğim gibi yaşamak benim hakkımdır. Kimse de bu meselelere karışamaz.
Birtakım insanların arkanızdan çirkin şeyler konuşmasından müzdaripseniz onları hiç duymazdan gelin. Asla kendinizi ve çevrenizi bu insanlar yüzünden üzmeyin. Bunun farkına varırlarsa daha da çirkinleşirler daha da fazla üzülürsünüz.
Kamp gurupları yiyip içip eğlendiğimiz guruplar. Bu gurupların içerisinde insanları tanımak çok zor, Anlamak da bir o kadar zor. Bir zevki değil de bir sorumluluğu paylaşmak gerektiği zaman herkes tüyer, yalnız kalırsınız. Bunun için asla üzülmeyin. Kendi bireysel yolunuza kendinizi koruyarak devam etmelisiniz. Kimsenin onuru kimsenin oyuncağı değildir. Kanunlar kurallar da bu konuda yanınızdadır. Ancak alçakça iftiralarını arkanızdan yalan konuşmak şeklinde yaparlar. Yüzünüzeyse adeta gülerler. Bu kadar alçak insanları neden insan yerine koyasınız? Herşeye boşverin gitsin. Zamanla sizin kaliteniz de, niyetiniz de ortaya çıkacaktır. Çevresini aydınlatmaya çalışan Güneş'i kimse uzun süre bir yerlere saklayamaz. İyi niyetli olun. İnsanları her şeye rağmen sevin. Dürüst olun ve doğru konuşun. Arkanızdan (YALAN) konuşarak size bir şey yapamayacaklar bunu da sakın unutmayın.