Kim ne derse desin, İstediğim gibi olmaya da dilediğim gibi yaşamaya da hakkım var. Ortada kimseden bir şey istediğim yok. Ortada bir tane suç olan bir davranışımız yok. Bize çeşitli şekillerde hakaret etmeye kalkıştılar. Bunların hiçbirisinden bize bir şey olmadı. Bunlar sadece bize iftira atan insanların kendi kötü niyetleri. Biz her zaman kampımızı yaptık ve eğlendik. Bizim yolumuz bu.
Biz kamp yapan insanların dostuyuz. İnsana, Hayvana, Doğaya dost olmak bizim şiyarımız. Dostluğundan başka kimsenin bir şeyine talip değiliz. Parayla pulla işimiz olmadığını herkes bal gibi biliyor.
Bu ülkenin kuruluşundaki fabrika ayarları değiştirilmek istendi bir zaman. Biz zaten çağdaş yaşamdan ve Atatürçülükten hiçbir zaman vazgeçmeyenlerdeniz. Ülke yavaş yavaş kuruluş ayarlarına dönerse, Bizim yaşam tarzımızla ilgili bir sıkıntımız yok. Kimsenin de böyle bir sıkıntısı olmamalı. Kimsenin derdi kimsenin yaşantısıyla ilgili olmamalı diye düşünüyorum.
Sonuç olarak çok yakın dostlarımın ve hatta kendimin bile kafasını iyice karıştıran, son derece adi, şerefsiz, çirkin ve alçakça bir onur saldırısı yaşadım. Ancak bundan da sağ çıktım. Şüphesiz herkes hakkımda istediğini düşünme hakkına sahip ama en azından bunlar beni tanıyan bilen kimseler olmalı.
Hayatımın erken döneminde yaptığım şeyler nedeniyle mutlu ve onurluyum. Birçok insan benim çabalarımın da olumlu bir etkisiyle kamplara geldi, Kampçılık yaptı. İlk defa ateşin başına oturdu. Bu bana yeter.
Bundan sonra 2017'den beri artık dernek üyesiyim. Çalışmalarıma derneğimle devam ediyorum. Derneğimde kampçılık hususunda benim gibi düşünen pek çok değerli kampçı var. Hizmetlerime ve mücadeleme derneğimin çatısı altında devam edeceğim.