Sıpamda çeki demiri var, Eberpacher var, Ekstra akü var. İçinde bir kişilik yatağı var. E daha ne olsun? Bir tuvaleti yok işte. Onu da belki çadırla çözeceğiz. Bazen bazı toplu etkinliklerde umumi tuvaletler uygun olmuyor. Bu durumda tuvalet çadırı ile çözebiliriz. Yolda da tuvalete araç içinde bir yer bulacağız artık...
O karavanın bana gördüğü hizmeti görebilmesi için alacağımın bayacana bir karavan olması lazım. Benim aradığım araçsa sade bir panelvandan ibaret. Düzgün karavanlara istenen paralar benim bütçemin epiyi üzerinde...
Bana hepsi lazım. Bir tane de tam boy alkovenli karavan lazım herhalde ama bu gidişle hiç gerçekleşmeyecek bir hayal de olabilir... Göreceğiz bakalım. Mevlam Neyler, Neylerse Güzel Eyler...
Bunlara bir Hymer Camp 46 yada 55 eklemek lazımdır. Bu da ancak çok uzun zaman para biriktirmek lazım. Emeklilikten önce böyle bir mutluluğu gerçekleştirmek olasılığı vardır.
Böylesi tuvalet yüzünden başka araç almaktan çok daha ucuza geldi tabii ki. Biraz kurulum zahmeti olacak ama her yerde özel tuvalet kullanabileceğim. Daha önce de yazdım bu bazı festival ve etkinliklerde gerekli oluyor. Ayrıca Plaj gibi halka açık yerlerde kamp yapabilmek için de gerekiyordu.
Güçlü'mün Trafik Sigortasını Hepiyi sigorta'dan 8500TL'ye yaptırdım.
Ayrıca Motosikleti de 2000TL'ye yaptırdım. Bu yıl sigorta işlerim tamam.
İlk defa sigortalarımı online yaptım. Sigorta Acentesine gitmeden.