Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...
İstediğim gibi yaşarım. Kimse de bana özel konulara karışamaz. Ben özgür bir insanım. İstediğim gibi olurum. Bana bu konuların iftirası ile de hiçbir halt yapamadılar. Her zaman özgür oldum, özgür gezdim ve özgür yaşadım hayatımı...
Okumayı severim ama karavanda okumayı da severim. Bu nedenle kitaplarım benimle yolculuklara çıkarlar. Her yolculukta okunacaklarımı kütüphanemden özenle seçer karavanıma yüklerim. Şimdi kendime bir e-okuyucu da edindim. Bu yanımda taşıyabileceğim kitap sayısında çığır açıyor. Malesef her kitabın e-kitabı piyasaya çıkmıyor. Ama olsun olanlar da çok güzeller...
Ben kampları sevdim ve bu hobimi kamplara giderek sürdürmek istiyorum. Karavanımla kamptan kampa atlayarak geziler yapabilirim yaz tatillerinde. Yalnızca bir kampta çok uzun süre de kalabilirim. 10-12 Gün belki. Sonra sıkılıyorum. Bazı çok sevdiğim yerler ve kamplar var. Sırf bunlarda kalmak bile beni mutlu etmeye yeter. Erdek listenin baş sınırında. Hep harika tatiller geçirdim Erdek'te ama şimdilerde Akçakoca'ya gider oldum. Daha yakın olması gönlümü cezbediyor. Ayrıca kendi güzelliği de var ama Erdek de çok güzeldir.
Bir karavanınız olursa hangi kampa gideceğinizi şaşırabilir sonuçta sadece evinizin önünde içinde kahve içerek de takılabilirsiniz. Her zaman dediğim gibi bir karavan sadece içinde kahve içmek için bile alınabilir...