Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...
Eve geldim. Fırınımda Roti pişireceğim tavuk butlarını fırına attım. Yanına da bir Patates kızartması yapacağım. Ohh işte güzel bir Cumartesi yemeği çıktı.
Bu haftasonu ev keyfindeyiz efendim. Angara güzel. Evim güzel. Radyo 3 'ten hafif ezgiler yayılıyor. Şarabım ve yaşam. İşte yaşamak bu... Ben bu hayattan keyif alarak doya doya yaşayan bir kimseyim. Bunun için de çok mutluyum.
Mutlaka buraya bir şeyler yazıyorum. Bu kampçı dostlarım için, Onlarla bağlantıda kalmak için. Kampçı dostlarım var zannediyorum. Umuyorum ki varlar...
Eğer bu haftasonu karavanımla bir yere gitmiş olsaydım tavuk butlarını karavanımda haşlama olarak da yapabilirdim. Benim karavanımda basınçlı tencerem var.
Kendime bir gece ıhlamuru yaptım. Karavanımda da ıhlamurum var. Bazı zamanlar kendime yapar içerim. Bir karavan sahibi olmak harika bir şeydir. Mühim olan gideceğiniz yerde size bir yer olması. Çekme karavanla gezmek motokaravana göre daha ekonomik. Özellikle sahip olma maliyetleri bakımından.
Benim arabamda ısıtıcım ve yatağım var ancak bu tuvalet ve duş olmadıkça gerçek bir karavan olamaz. Tuvalet ve duş da tek başına yeterli değil. Bu bir karavanın verdiği lüksü yaşatamaz insana. O birtakım haftasonu kampları gibi şeyler için bir hayat kurtarıcı belki ama esas karavan deneyimi çekme karavanla yaşadıklarımdır. Kampta kuru fasulyeyi ancak çekme karavanımda pişirebilirim mesela... Yağmurlu havalarda da yemek hazırlayıp yiyebilir ve hava şartlarından etkilenmeden çekme karavanımda uzun süreli barınabilirim.
Geçen yıl çekme karavanımda enerji konusunda önemli bir iyileştirme yaptım ve biriktirdiğim enerjiyi 200 Ampere çıkarmıştım. Bu kış Şubat tatilinde bir karavan turu yapmayı düşünüyorum. Bu iyileştirmeyi de ilk defa denemiş olacağız. Karavanım PİRİKAMP uzun süredir okulun önünde duruyor. Bazen içerisinde kahve falan içiyorum. Benim gibi kamp sevdalısı ve gönüllüsü bir insanın bir veya birkaç karavanı mutlaka olmalı.