2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,531
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 158,052

Etiketler

Ben istediğim gibi olur ve dilediğim gibi yaşarım. Arkamdan konuşan pisliklerin ağzına bakmam. Hakkımda istediklerini uydurabilirler. Bu benim umrumda bile olmaz. Dilediğim gibi özgür hayatımı yaşarım, Yine etkinliklerimde, kamplarımda dostlarımla olmaya, yine dostluğa, sevgiye dürüstlüğe insanlığa inanmaya devam ederim. Kısacası beni kimse böyle iftira ile bozamadı, bozamaz. Nasıl istersem öyle olmaya ve yaşamaya devam, Özgürce ve hiçbir şeyden çekinmeden doludizgin yaşamaya devam...

Çok acayip rüyalar gördüm dün gece... Eskiden Mudanya'da sahibi olduğumuz bir ev satılıyordu. Biz son eşyalarımızı alıp çıkıyorduk. Sonra her nasılsa doğalgazcılar gelip binaya kazan falan yerleştiriyorlardı. Çok acayip bir rüyaydı.

Bu hayat benim, Bu hayatı istediğim gibi yaşama hakkım var. Kimse de kusura bakmasın buna karışamazlar. Ben dilediğim gibi olur, istediğim gibi yaşarım. Bununla bana hiçbir halt yapamazlar.

Size de olur mu bilmem. Ben bir şeyden hoşlanmadıysam onu yapmıyorum genelde. Bugün de kamptan vazgeçtim. Hava soğuk geldi. Bir şekilde ortam hoşuma gitmedi. Ulaşan'dan döndüm. Vazcaydım...

SON KONULAR - FORUM