Tasarım konusu ile ilgili çok yoğun çalıştığımdan şu zamana kadar burada paylaşma fırsatı bulamadım. Ama geçen zaman içinde çekme karavanımızın tasarımını bitirdik hem de yapımında belirli bir aşama katettik. Daha önceki paylaşımları hepsini buraya koyamayacağım. Yarın itibariyle yapılacakları...
www.gezenbilir.com
Başlığında, İlk gözağrısı Çelebi minikaravanın hikayesi var. Bu hikaye bir insanın kampçılığı ne kadar sevebileceğinin canlı kanıtı olsa gerek...
Bu sitede yazıyorum yazıyorum kimse ne konuştuklarıma ne konuya bir cevap yazmıyor. Siteye giriyorlar giriyorlar ama içerdekilere bir selam dahi vermeden çekip gidiyorlar. Eskiden böyle miydi bu ortam? Çok daha farklıydı. İnsanlar birbirine nezaketen de olsa selam verirdi. Bir konuya cevap yazılırdı. Şimdi artık hiç tadı kalmadı ne forumculuğun ne de cümle sosyal ilişkilerin...
Karavanlarıyla gezip mutlu olan bir karavancıyım. Kimseden bir şeyini isteyip almadım. Her zaman için onurumla yaşadım. Bana yaptığım yolculuklar, kamplar ve etkinlikler yetiyor. Ben hep kampçı dostlarımın arasında mutluyum.