2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,710
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,942

Etiketler

Ehliyetimi uzatmak için gerekli işlemlere başlayacağım. Umarım gerekli raporu verirler bana. Motorlu araçları kullanamama durumu hayatımı çok etkileyebilir. Bakacağız. Raporu vermezlerse bu da Dünya'nın sonu demek olmayacak.

Raporu alamazsam bundan sonra gezmek için tarifeli araçları daha çok kullanacağım. Ama gündelik hayatımda da işe gitmek ve gelmek için otobüs kullanmak zorunda kalacağım.

Beni hekime sevkeden ilk raporu yırtıp atmıştım. Meğerse daha geçerlilik süresi varmış sistem yenisini vermiyor. Yarın eski aile hekimime gidip eski raporun bir suretini isteyeceğim umarım bu iş böyle çözülür.

Ben bir seyyah yada gezgin değilim. Gezmeyi severim ama aslında kampa gitmeyi seviyorum ben. Hep aynı kampa gitsem bile bu benim için bir problem değil. Bu nedenle benim karavanım bir kampta her zaman durur, Ben istediğimde gider keyfimi geçerim. Hayat keyif alanlarla güzel. Birkaç da kampçı dostum var. Bütün bunlar benim için yeterli.

6 Ayda bir heyet derlerse bu ehliyet işiyle uğraşmaya değer mi bilemiyorum.
Bugün motorlu araç kullanmak dışındaki olanaklarla gezmek de mümkün. Ayrıca kamplara giderken boş yeri olan dostlarla dolu kamplar ..

Son düzenleme:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR