2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,710
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,969
Son derece de delikanlı özgür bir kampçı ve karavancıyım. İstediğim gibi yaşamak sadece benim bileceğim bir konu. Bununla bana bir halt yapamadıklarını hepiniz göreceksiniz.

Etiketler
Bu benim hayatım arkadaşlar. Dilediğim gibi de olurum. Bununla bana hiçkimse bir şey yapamaz da tabiri caizse benim dışımdaki kişilere benim hayatım hakkında hiçbir şey düşmez. Ben istediğim gibi olur ve yaşarım. Üstelik bu benim en doğal hakkım.

Bana iftira eden birkaç haysiyetsiz pislik yüzünden zevklerimden ve yaşayışımdan vazgeçmedim. Kampçılığa kampçı dostlarım arasında devam ediyorum. Her zaman olduğu gibi...

Severek ve isteyerek sizinle yarım gofretini yada muzunu paylaşan bir ergen öğrencinizin kalbini asla kırmayın. Pekçok dostluk boğaz yoluyla sağlanır. Öğrencilerinize minik şeyler hediye edin. Sizi çok daha iyi dinleyeceklerdir. Öğretmenlik gönül kazanma mesleğidir. Gönüllere girmeli ve bir şekilde orada kalmalısınız.

Bugün otobüsle güzel bir gezinti yaptım. Gölbaşı'dan otobüsle her yere ulaşım mümkün. Artık aracımdan ziyade EGO yu yani otobüsleri kullanacağım gezmek için.

Ben bir haftasonu kampçısıyım. Haftasonu havamı değiştirmek için değişik kamplı etkinliklere katılırım. Gittiğim yerler genelde yüz km kadar çaptadır. Burada hiçkimseye hiçbir konuda yalan söylemek gibi bir borcum yok. Ben zaten hep böyleydim. Bunlar herkes tarafından bilinen konular. Yakın lokasyonlara gidiyor olmak benim zevkimi düşürmüyor. Kamp yapmaktan aldığım zevki beş km ötede de beşyüz km ötede de aynı alıyorum. Gereksiz yere uzaklara sürmeye, değişik değişik zorluklara katlanmaya bence hiç gerek yok.

Bu yaz karavanım olduğu halde karavan tatili yapamadım. Nedeni karavanda enerjisiz çok sıcak oluyor. 220 nin olduğu kamplarsa abuk derecede pahalandı son birkaç yılda. Bu nedenlerle ben otel tatilini tercih ediyorum. Çok daha rahat ve temiz şekilde tatilimi yapıyorum. Bana bir haftalık bir otel tatili tüm yaz için yetiyor. Ben aman gittiğim yerler beleş olsun derdinde de değilim. Kendim zaten kampları severim ama fiyatları makul olmalı ve gölge yerleri bulunmalı. Sırf karavanda yaşayacağım diye güneşin alnında yanmayı tercih edemem.

Eğer her yerde kamp alanlarının bol ve ucuz olduğu bir ülke olsaydık durum değişebilirdi. Ama şimdiki şartlarda benim yapabileceğim çekme karavancılık buraya kadar. Artık karavan bana gereksiz bir fazlalık.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR