Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...
Tatil matil yaptık, Kredi kartları abardı. Yeni evimin kirası da beni zorluyor. Ama bu evi sevdim. Elimde tutmaya devam edeceğim. Ocağa kadar durumu idare edebilirsem. Ocakta elim bollaşır...
İnsan yaşamayı istediği bir muhitte yaşayabilmeli. Ayrıcana da lojmanın çok sıkıntıları var. Kışın soğuk olması en birinci problem. Ayrıcana duvarlar çatlak falan. Böyle problemleri var lojmanın. Tuvaleti de pek iyi değil...
Buradaki paylaşımlarım benim hayatı nasıl yaşadığım üzerine bir paylaşımdır sadece. Kimsenin bana özel olan bazı konulara karışmak gibi ne bir hakkı var ne de ben buna izin veririm. Ben dilediği gibi hür yaşayan birisiyim. Benim hayatım seni ilgilendirmez.
Güçlümün fabrika etiketindeki beygirlerinden bazıları rektifiye sırasında sıvıştılar sanırım. Son zamanlarda karavan çekmezken bile rampalarda tıkanıyoruz.