Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...
Son derece delikanlı bir insan, iyi bir kampçı karavancıyım. Halen kampçı dostlarımla kamplardayım. Ben bu işi çok seviyorum. Bu Dünya'ya bir daha gelsem yine kampçılık yapardım.
Ben dost olmayı dostluğumu vermeyi bildim. Çünkü verebilecek bir dostluğum vardı. Dostluğumun değeri bilindi veya bilinmedi, bu başkalarının meselesi. Ben yapmam gereken dostluğu dosdoğru yaptım.
Hala daha kampçı dostlar arasındayım. Bu iş dostluğunun ve dostunun değerini bilen insanlarla güzeldir. Bu insanları bulduğunuzda elinizden kaybetmeyin. Doğru dürüst insan çok az ve nadir...
Bugün Güçlü'm ile Batı Sitesindeki Mode XL mağazasına gittik. Yeni dönem için iki kat kot pantalonla bir yakali t-shirt aldık. Sonra Gölbaşı'ya geldik ve pantolonların paçası yapılsın diye terziye verdik.