Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...
Sır, Çoklukta olsaydı bir kaşık yoğurt bir kazan süte maya olmazdı.
Biz bu işi çok da güzel yapıyoruz ve kampçılığımızla mutluyuz. Bize zaten yaptıklarımız dışında bir şey yapmak gerekmiyor. Biz zaten işimizde gücümüzde, bazen de kampımızda eğlencemizdeyiz. Öyle kimseden bir eksiğimiz de yok çok şükür...
Arkadaşlar,
Biz her zaman sevgi ile yaklaştık, Her zaman dost olmak istedik. Doğru yaklaşımımızın bizi kutlu bir noktaya götürmesini diliyorum. Sonuçta niyeti güzel olanın, akıbeti güzel olur. Allah bizim de akıbetimizi hayra çıkarsın inşallah.
Ben kamp yapmayı ve kampçı dostlarımla birlikte olmayı seviyorum. Bu benim için bir yaşam tarzı. Ben buyum. Bana arkamdan çirkin birşeyler takıştırmaları benim hayatımda hiçbir şeyi değiştirmedi. Hala full özgürce yaşıyorum bu hayatı. Yapmam gereken de bu zaten.
Turti yarın Beypazarı'ya gelmeyecek. O evi beklesin. Evin delikanlısı olarak. Ben yolların ve kampların delikanlısı olarak yine yollarda ve kamplarda olacağım.
Bu yazın büyük bir kısmını stüdyo dairemde geçirdim. Sıcaklar yüzünden bir yere gidesim gelmedi. Bir de tabii ekonomik yaşamanın gerekliliği var. Evimde rahat ve huzurluyum. Ufak tefek kamplı geziler, kaçamaklar yapıyoruz.