KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Kalitesiz insan, iftira atan ve yalan konuşandır. Onların da bizden olmadıkları, yanlışlıkla aramıza karıştıkları muhakkak. Bizler gerçek kampçılar ve gerçek eğlenenleriz. Ben bu işi tam yirmidört yıldır yapıyorum. Eğer dedikleri gibi bir şey olmuş olsaydım bana bu işi yaptırmazlardı. İftira eden kendi çöplüğünde kalmaya mahkum. Biz yeni arkadaşlarımızla yeni ufuklara yürüyoruz.
Bir takım salak insanlarla kavga edip kendilerini önemli hissettirmeyeceğim. Beni üzenleri beni üzemeyecekleri yerlerde bırakıp yoluma devam ettim. Zaten yapılacak çok da bir şey yok. Beni bilen biliyor.
Bugün üst baş değiştim, Banyo yaptım ve çamaşırhaneye inip kirlileri makineye attım. Benim oturduğum residansta çamaşırhane var. Kirlileri orada yıkıyoruz.
Bugün maiş günümdü. Parayı borçlara dağıttık gitti. Para beni hiç sevmez. Elimde durmaz fazla. Olsun her halimize şükürler olsun. Alnımızın akıyla çalışıp kazandık ve özgürce harcadık. Şimdiye kadar da namerte muhtaç olmadık hiç.
Ben delikanlı bir insanım ancak eşcinselleri hakir görmüyorum. Bana göre bir insanın eşcinsel olması hetereseksüel olması kadar doğal ve basit bir şeydir.
Hayatımı istediğim gibi yaşarım. Kimse de bununla bana bir halt yapamadı. Her zaman için özgür oldum ve özgürce yaşadım. Kamplarımı özgürce yaptım. Ben kamp yaparım. Benim olayım bu.