2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,790
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 107,345
Bana sırtımdan iftira ettiler.
Yücel Hoca şöyle böyleymiş dediler.
İstersem öyle de olurum,
Bununla bana en fazla ne yapabilirler?
Aslanlar gibi bir delikanlı insanım.
İtirazı olan gelsin izah edeyim kendisine...

Etiketler
Dostum olanlar zaten dostum, Düşmanım olanlar düşmanım. Ben kimseye düşmanlık etmedim. Herkesin dostu arkadaşı oldum. Hakkımda çirkin şeyler uydurma işini insanlar kendiliklerinden yaptı. Bana da bunları ima ettiler bişeyler bişeyler işte... Yararsız bir dedikodu. Ben öyle olsam kaç yazar böyle olsam kaç yazar? İstediğimi de olurum. Kimse bunlarla bana bir halt edemez. Artık zamane çocuklarının bile bireysel özgürlüklerden haberi var. Bunlar şuymuş buymuş diye dedikodu yapıp sözde insan harcayacak... Ne kadar beyhude işler...

Ben her zaman zaten olduğum kimseyim. Kimseye de bir yalan söylemek gibi bir ne borcum var, ne böyle bir şey umrumda olur, ne de benim hakkımda ne düşündükleri umrumda olur... Yaşamaya devam, Ama özgürce, kendinden taviz vermeden.

Öğretmen oldum diye bireysel özgürlüklerimden vazgeçmek zorunda değilim. Kimseye açıklama getirmemi gerektirecek bir olay yaşanmadı. Yaşansa dahi bu bir suç değil buda ayrı bir konu...

İyi deneme, Ama bir Cumhuriyet Öğretmenini bu şekilde karalayamazsınız. Bunu anladığınızı umit ediyorum. Akçakoca'dan sevgiler size de, tüm kampçı dostlarımla birlikte...

Son olarak,
Yeri ve zamanı gelir,
Ben kampçı dostumun
Çayını kahvesini de içerim,
Rakısını birasını da içerim...
Yeter ki bu devirde hala
Güvenip de masasına oturabileceğim
Bir İNSAN olsun...
O insanlara rast gelmek,
Günümüzde öyle zorlaşmış ki...

Son düzenleme:

Ben 19 yıldan fazla çalışmış sınıf tozu yutmuş bir Cumhuriyet Öğretmeniyim. Atatürk'ün öğretmenlerinden birisiyim. Beni kendinize kolay lokma mı sanmıştınız. Dedikoducular, hadi konuşsanıza...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri