Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...
Ben kamp yapmayı seven, kamp yapan arkadaşları olan. Arkadaşlarıyla yiyen, içen, gezen, son derece de özgür yaşayan bir adamcağızım hepsi bu. Benimle alıp veremedikleri şey bundan ibaret...
Sizin iftiranızla da bana bir şey olmaz... Öyleyim ben buyum kardeşim deyiversem kim karşı duracak. Ama değilim işte bu sizin yalanınız ve sizin alçaklığınız. Siz busunuz. İnsan değil alçaksınız siz. Bana hiçbir fenalık yapamadınız... Her şeyi aslında kendinize yapıyorsunuz. İftiracılıkla, haysiyetsizlikle nasıl mücadele verdiğimi herkes biliyor.
Kampçı arkadaşlarımın kafasını daha fazla karıştırmayın. Onların hepsi de çok iyi, çok doğru kampçılar. Yanlış olan şey bir tek sizin zihninizde. Ona da kimse bir şey yapamıyor çünkü yanlışınızda sonuna kadar ısrar ediyorsunuz. İnsanlarla, onların hayatıyla falan uğraşmanız yanlış bir şey. Bunda ısrar etmeyin ve bu yanlışınızdan dönün artık.