2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,531
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 137,636

Etiketler

Ben dilediğim gibi olma ve yaşama hakkına sahibim. Kimseden farklı bir şey olduğum da oçocuğu yalanından başka bir şey değil. Herkes de bunu görsün. Artık oçocuğu yalanlarıyla da insanlara bir şey yapamıyorlar.

Motorlu araçlardan kopuşum öyle kolay olmayacak belki. Yılların getirdiği bir alışkanlık var. Kendi aracımın rahatlığını tarifeli araçlarda bulamayacağım belki de. Ama ehliyeti uzatma süreçleri de zorlu üstelik belki de her altı ayda bütün emekleri yeni baştan vermek gerekecek. Benim durumumda bir sürü de insan vardır. Devlet bize bir kolaylık getirmeli. Her altı ayda bir üniversite hastanesinden heyet raporu almak çok zor olur. Kendileri bunun farkında değil mi acaba? Hiç üniversite hastanesinden heyet raporu aldılar mı kendileri acaba?

İstediğim gibi özgür oldum ve dilediğim gibi yaşadım. Demek ki oluyormuş isteyince... Kimse kimsenin görüşüne göre bir şey olmaz. İftira atıp bunu kanıtlayamayanlar kesinlikle kendileri adam değiller. Kaldı ki dedikleri gibi de olabilirdim. Bu da bir suç değildi. Ben benim dilediğim gibi olurum. Kimse de buna karışamaz. Böyle bir hakkı yok kimsenin.

Belki de eski ehliyetleri yenileme sürecini uzatacak olabilirler. Her ne olursa olsun yeni ehliyetime kavuşmam zor ve sancılı olacak gibi. Ben de ehliyetsiz yaşayan milyonlarca insandan birisi olarak yaşayabilirim sanıyorum. Bakalım mevlam neyler, Neylerse güzel eyler...

Bugün çıkıp biraz dolaştım. Dışarda hamburger yedim. Sonra kendime bira alıp evime döndüm.
Yeni eve bir sürü yeni şeyler almam gerekti. Şimdi evde olup kargoyla gelecek yeni şeyleri karşılamak lazım. Bindik bir alamete...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri