yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Bugün okulda öğretmen arkadaşlarla menemen yaptık, kahvaltı ettik. Güzel bir gün oldu. Okulda öğrenciler yokken değerleri anlaşılıyor. Okulu okul yapan onlar.
Bir kaç dakika sonra ALDI marketteyim. 23 yıl önce sakin ve küçük bir yerleşim yerinde aldığım bir yerde yaşıyorum. Aylık taksitleri ev kirası gibi ödendi. Maaşlı insanların yapmaları gereken çok faydalı bir yatırım. Kira ödemediğim için emekli maaşımla gezebiliyorum. Kira ödesem şu anda çoktan karavansızdım.Almanya'da ALDI marketleri var. Bu da GÖRDÜ market demek. )
Türkiye'de artık tek maaşla ev almak mümkün değil. Ben evsizim. Devletin lojmanında kalıyorum ve Asıl Evim olarak da kiradayım. Ucuz bir yerden de olsa bir ev alabilecek miyim? Tanrı bilir. Emekliliğe kadar bir ev bir de motokaravan edinmeye çalışacağım.Bir kaç dakika sonra ALDI marketteyim. 23 yıl önce sakin ve küçük bir yerleşim yerinde aldığım bir yerde yaşıyorum. Aylık taksitleri ev kirası gibi ödendi. Maaşlı insanların yapmaları gereken çok faydalı bir yatırım. Kira ödemediğim için emekli maaşımla gezebiliyorum. Kira ödesem şu anda çoktan karavansızdım.