2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dammak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 449
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,058
Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

Muhtemelen düşük fiyata satabilmek için donanım seviyesi düşük olarak gelmiş.Jantlar berbat bu arada.
Actyon sports(düşük versiyonlu olan)arasında hangi donanım farkları var acaba?Örneğin actyon sports 4x2 baz versiyonda dijital klima var mı acaba?

Etiketler

Ah şu vergilendirme saçmalığı olmasaydı üst versiyonu şu an 50 Bin TL lansman fiyatı ile dopdolu bir araba olacaktı,
Zamanında vergisi iki kat olduğundan sırf gıcıklığına 4x4'ünü almadık
2 tane daha teker dönüyor diye 2 katı vergi çok saçma bir olay :mad:

actyon sportsların en düşük versiyonunda dahi dijital klima vardı.Korando sports ta bunu geliştirip çift yönlü dijital klima beklerken hayal kırıklığına uğradım desem yalan olmaz.

talkie77' Alıntı:
Muhtemelen düşük fiyata satabilmek için donanım seviyesi düşük olarak gelmiş.Jantlar berbat bu arada.
Actyon sports(düşük versiyonlu olan)arasında hangi donanım farkları var acaba?Örneğin actyon sports 4x2 baz versiyonda dijital klima var mı acaba?
Actyon Sportst ta dijital klima standart ama ondada yol bilgisayarı yok bu araçta yol bilgisayarı var
Bu aracın yakıt tüketim değerleri daha iyi

Malum sitede ilanlarda jant farklı görünüyor.

sasan.jpg

celo53' Alıntı:
Bende bugün tuzla servise gittim 60 bin bakımı için orda inceledim biraz,bir kaç fotoğraf çektim ama araçlar boş bence.Çelik jant yok,kapılar kumandalı açılmıyor,manuel klima.Fazla araç getirmemişler zatenvergi düzenlemesini bekliyorlar.Tabiki güzel araçlar ama herkes ileriye giderken araçlar daha donanımlı olması gerekirken neden eski modellerden daha düşük donanımlı araç yaptılar anlamakta zorluk çekiyorum.

Bu iş çok kötü oldu...

Anlaşılan en boş araçları getirmişler...

Uçan kuştan vergi alınan bu ortamda bir vergi düzenlemesi yapılacağını da hiç sanmıyorum...

araç dıştan çok harika görme şansım oldu yakından jantları dışında
Boş bile olsa araba alacak olsam 1 saniye düşünmem hem motor bu kaadr iyi hemde donanımı dolu olsa 50 binden aşağı olmazdı

Sabir etmek en iyisi bekleyelim gore lim Bir Sorun cikmazsa 2013 haziraninda alacagim 4 cekeri in belki 2 ele duser belli olmaz ...simdilik bekleyelim ..... Birde. Vinc tampon yuksetme tunungle At Lastik karter korumasi tavan Sepeti sis farlari vs 10 lira masraf yaptim ... Yeni Araca gecirmek lazim Hepsini

Sonunda o ön far görüntüsünden vazgeçmişler şükür güzel olmuş :smiley: Ama şasesiz bir kamyonet fikri garip geliyor

Tempus' Alıntı:
Sonunda o ön far görüntüsünden vazgeçmişler şükür güzel olmuş :smiley: Ama şasesiz bir kamyonet fikri garip geliyor

Sevgili Kurjad. Arac tam sase Eski actyonlar gibi ... Bizzat altina yatip Baktim ....
Korando Suvlarda sase Yok ...monoplok olanlar Binek modelleri 2000 cc 170 beygir ...

Bence getirdikleri versiyonlar taşımacılıkta kullanılacak ticari kamyonet sınıfı araçlar...

Linkini koyduğum Avustralya Ssangyong'un sitesine bakarsanız SX ve SPR versiyon araçların donanımı çok farklı... Tam bizim istediğimiz gibi...

Bunu da bize çok gördüler ya...

Ne diyelim artık...

http://www.ssangyong.com.au/Design-Your-SsangYong.asp#step2

dammak' Alıntı:
Araç Avustralya'da Actyon Sports olarak satılıyor...

Her bir versiyon için donanım listesi de aşağıdaki gibi...

http://www.ssangyong.com.au/Design-Your-SsangYong.asp#step2

Ek bir not; Korando Sports olarak satılacak olan araç henüz İngiltere'de yok... O yüzden donanım listesi de belli değil...

actyong suv verdiğin linkteki sitede satılıyor yani avusturalyada helen satışta neden tğrkiyede satıştan çektler onu anlamadım araç görünüm olarak kyrondan daha güzel al benisi var bakan bir daha b akarken bu tipi kaldırmalarını anlamadım acaba ülkemizde istedikleri satış rakamınımı yakalayamadılar

tamam o zaman 10 sayfayı yarım yamalak okuyunca ikisini karıştırmışım teşekkürler :smiley:

arkadaşlar zevkler görecelidir ama inanın ben actyong sportun görünümünü koranda sportttan daha çok beğeniyorum actyong sports daha heybetli diri duruyor aban göre koranda sport birza daha basit görünümlü geliyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR